Νέα «βαριά» ήττα του Ολυμπιακού με 4 γκολ -Από την Αϊντχόβεν [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα «βαριά» ήττα του Ολυμπιακού με 4 γκολ -Από την Αϊντχόβεν [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανησυχία στον Ολυμπιακό για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας...

Δεύτερη ήττα με μεγάλο σκορ σε διάστημα τριών ημερών γνώρισε ο Ολυμπιακός, που έχασε 4-0 από την Αϊντχόφεν και ανησύχησε με την απόδοσή του στο τελευταίο 25λεπτο. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πήρε καλό βαθμό στον ανασταλτικό τομέα για 65’, όμως κατέρρευσε και δέχθηκε 4 γκολ σε 11 λεπτά (68'-79'). Αυτή ήταν η δεύτερη μαζεμένη «τεσσάρα» για τους Πειραιώτες, που είχαν ηττηθεί με το ίδιο σκορ και από την Γκενκ το Σάββατο. Η καλύτερη στιγμή για τον Ολυμπιακό στο 49', με την κεφαλιά του Βούκοβιτς να σταματάει στο δοκάρι.

Τα γκολ για την ολλανδική ομάδα: 68', 71' Ντε Γιονγκ, 76' Σβάαμπ και 79' Μάλεν.

Αϊντχόβεν (Μαρκ φαν Μπόμελ): Zουτ, Φιργκίβερ, Ανχελίνο, Λουκάσεν, Ντάμφρις (45' λ.τ. Τέζε), Χέντριξ (46' Ζβάαμπ), Ροσάριο, Περέιρο, Μπέργκβαϊν, Ντε Γιονγκ, Μάλεν.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί (84' Μασούρας), Μιράντα, Βούκοβιτς (70' Σισέ), Τσιμίκας, Καμαρά (77' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (70' Χατζισαφί), Φορτούνης (70' Φετφατζίδης), Ποντένσε (70' Πάρντο), Βρουσάι (61' Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο (61' Ανσαριφάρντ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Αϊντχόβεν ήττα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ