Βορίδης «αδειάζει» Μιχελάκη για τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ - iefimerida.gr

Βορίδης «αδειάζει» Μιχελάκη για τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ

Βορίδης «αδειάζει» Μιχελάκη για τις προσλήψεις στα ΕΛ.ΤΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την αντιπαράθεση στη φορολόγηση των ημιυπαίθριων, αλλά και για την απελευθέρωση στα ταξί, μία ακόμη προεκλογική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με αφορμή προσλήψεις στα ΕΛΤΑ, με το Γιάννη Μιχελάκη να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ πως προχώρησε σε ρουσφετολογικές συμβάσεις διάρκειας οκτώ μηνών.

Ωστόσο, τη Δευτέρα το βράδυ ο υπουργός Μεταφορών και στέλεχος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης μιλώντας στο Mega στην εκπομπή «Ανατροπή», άδειασε τον εκπρόσωπο του κόμματός του, Γιάννη Μιχελάκη, αποδίδοντας την ανακοίνωση της Ν.Δ. σε «εσφαλμένη πληροφόρηση της Συγγρού», αφού επιβεβαίωσε πως οι προσλήψεις στα ΕΛ.ΤΑ. είναι εποχιακές και έγιναν όπως κάθε χρόνο μέσω ΑΣΕΠ.

Υπενθυμίζεται πως ο κ.Μιχελάκης, καλούσε τους υπουργούς να πάρουν πίσω τις σχετικές αποφάσεις και προειδοποιούσε ότι η Ν.Δ., ως κυβέρνηση δεν πρόκειται να αναγνωρίσει την ισχύ τους.

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ ήταν άμεση: «Επειδή είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την προκλητική ανοησία από το προκλητικό θράσος, θα έπρεπε να υποδείξει κανείς στον Εκπρόσωπο της Ν.Δ. να απευθυνθεί στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Βορίδη, νέο και προβεβλημένο στέλεχος της Ν.Δ. που την εκπροσωπεί στην Κυβέρνηση, ο οποίος επιμόνως ζήτησε από την τετραμελή εξ υπουργών επιτροπή την έγκριση αυτών των προσλήψεων, όπως γίνεται παγίως κάθε χρόνο την περίοδο αυτή. Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους ο κ. Μιχελάκης με τον κ. Βορίδη και ας ζητήσει ο πρώτος συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ εκ μέρους της Ν.Δ.».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ