Οργανωμένοι οπαδοί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο πλάι των πληγέντων από τις πυρκαγιές - iefimerida.gr

Οργανωμένοι οπαδοί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο πλάι των πληγέντων από τις πυρκαγιές

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φίλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στέκονται στο πλάι όσων δοκιμάζονται σκληρά από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Την έμπρακτη στήριξή της προς τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών της Αττικής δείχνει η «Θύρα 7» η οποία θα μεταβεί στη Ραφήνα.

Το μήνυμα της Θύρας 7 αναφέρει:

Σε αυτήν την απίστευτη τραγωδία που βιώνει η πατρίδα μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι. Συγκεντρώνουμε στους συνδέσμους της Αττικής είδη πρώτης ανάγκης (νερά,φρυγανιές,παξιμάδια,μπισκότα,γάζες,bedatine,Depon κτλπ)

Ταυτόχρονα γίνετε έκκληση για αίμα και πηγαίνουμε στα τμήματα αιμοδοσίας των νοσοκομείων:Σισμανόγλειο,Θριάσειο και Ελπίς.Τα τμήματα αιμοδοσίας θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο μέχρι τις 20:00

Τέλος είναι σημαντικό οποίος μπορεί στις 15:30 να είναι στο Πάρκιν του Καραϊσκάκη για να μεταβούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στη Ραφήνα.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΘΥΡΑ 7».

Επίσης, το απόγευμα στον κεντρικό σύνδεσμο των οπαδών του Παναθηναϊκού θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ανάγκης για τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Καταστάσεις όπως αυτές δεν μπορούν ν’αφησουν κανέναν ασυγκίνητο και αδρανή. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη λύπη καθώς και την συμπαράσταση μας στις οικογένειες των θυμάτων και στους ανθρώπους που έχασαν όλο τους το βιος σε λίγες ώρες.

Η Θύρα 13 καλεί τα μέλη της, καθώς και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να συνδράμει με οποιοδήποτε τροπο (ξηρά τροφή, τρόφιμα μακράς διαρκειας, νερά, είδη πρώτης ανάγκης) και να προσέλθουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 115, στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13, από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 21:00.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ