Αναβολή και ακύρωση συναυλιών μετά τις φονικές πυρκαγιές - iefimerida.gr

Αναβολή και ακύρωση συναυλιών μετά τις φονικές πυρκαγιές

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες για αυτές τις ημέρες αναβάλλονται ή ακυρώνονται, έπειτα από την τραγωδία με τις φονικές πυρκαγιές.

Πιο συγκεκριμένα, αναβλήθηκαν οι συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια που ήταν προγραμματισμένες για την Τετάρτη 25 Ιουλίου στη Ρόδο, την Παρασκευή 27 Ιουλίου στη Χαλκίδα και το Σάββατο 28 Ιουλίου στο Λουτράκι.

«Φίλοι μου οι συναυλίες που ακολουθούν σε Ρόδο, Χαλκίδα και Λουτράκι αναβάλλονται. Μπροστά στο σοκ που έχουμε υποστεί από την τραγωδία που βρήκε συνανθρώπους μας, όχι μόνο ως ένδειξη πένθους αλλά με πάσα ειλικρίνεια, εγώ και η μπάντα μου δεν έχουμε την δύναμη αλλά και τη διάθεση να παίξουμε μουσική», εξήγησε ο ίδιος.

Για όσους έχουν ήδη προμηθευθεί εισιτήρια καθώς και για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των συναυλιών θα υπάρξει ενημέρωση άμεσα.

Για τους ίδιους λόγους, ακυρώθηκε η συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στον Βόλο. Εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν πληροφορίες για την εξαργύρωση των εισιτηρίων.

Επίσης, η περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται οι εξής συναυλίες:

  • Χαΐνηδες, Πεδίο του Αρεως, Τετάρτη 25 Ιουλίου
  • Νατάσσα Μποφίλιου, παλιές φυλακές Ωρωπού, Σάββατο 28 Ιουλίου
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ