Φάρμακα και τρόφιμα συγκεντρώνει ο δήμος Πειραιά για τις πυρόπληκτες περιοχές - iefimerida.gr

Φάρμακα και τρόφιμα συγκεντρώνει ο δήμος Πειραιά για τις πυρόπληκτες περιοχές

πυρκαγιά στο Μάτι/Φωτογραφία: Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΣΟ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φάρμακα και ξηρά τροφή θα αποστείλει ο δήμος Πειραιά, έπειτα από αίτημα των δήμων Μεγαρέων και Ραφήνας, σε επικοινωνία που είχαν με τον δήμο Πειραιά.

Επίσης, θα αποσταλεί από τον Πειραιά μια υδροφόρα στον δήμο Μεγαρέων, λόγω των αναζωπυρώσεων που επικρατούν στην περιοχή.

Ταυτόχρονα, καλούνται οι δημότες που επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια, να φέρουν στο Γραφείο Εθελοντισμού του δήμου Πειραιά στην πλατεία Κοραή: φάρμακα, γάζες, betadine, fucidin, fucicort, μάσκες, μωρομάντηλα, καθώς και σνακς όπως μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, παξιμάδια κ.α, προκειμένου να αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές.

Το Γραφείο Εθελοντισμού θα παραμείνει ανοικτό για τον σκοπό αυτό από σήμερα έως την Πέμπτη 26/7 και θα λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 20:00.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια και την οδύνη του για την απώλεια των συνανθρώπων που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους στις περιοχές όπου επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική. «Η χώρα μας ζει μια εθνική τραγωδία. Τόσο ο δήμος Πειραιά όσο και οι δημότες θα συμβάλουν, προκειμένου να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι βιώνουν από χθες τραγικές στιγμές» ανέφερε ο δήμαρχος Πειραιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ