Χώρισε την «πιο σέξι μετεωρολόγο» του κόσμου για να παίζει Call of Duty!

Απαρηγόρητη είναι η «πιο σέξι μετεωρολόγος στον κόσμο» μετά την απόφαση του αγαπημένου της να χωρίσουν, για να μπορεί εκείνος να αφιερωθεί στο Call of Duty!

Σε βίντεο που ανήρτησε στο YouTube ο επαγγελματίας παίκτης Ντάγκλας «FaZe Censor» Μάρτιν επιχείρησε να εξηγήσει τους λόγους που παράτησε στα κρύα του λουτρού την εντυπωσιακή Γιανέτ Γκαρσία, η οποία έχτισε τη φήμη της παρουσιάζοντας το δελτίο καιρού στο μεξικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Hoy.

Χάρις στις εκρηκτικές της καμπύλες διεθνή ΜΜΕ έχουν βαφτίσει την 27χρονη καλλονή «το κορίτσι που σε κάνει να θέλεις να βλέπεις το δελτίο καιρού» και «πιο σέξι μετεωρολόγο του πλανήτη».

Σε ανάρτησή της στο Twitter η Γιανέτ λέει ότι «έχει ραγίσει η καρδιά της» από τη στιγμή που ο κατά τέσσερα χρόνια νεώτερός της πρώην φίλος της τής ανακοίνωσε ότι δεν έχει χρόνο για τη σχέση τους αφού «η μέρα έχει μόλις 24 ώρες».

Στο δεκάλεπτο βιντεοκλίπ του με τίτλο «Τα χαλάσαμε», ο 23χρνοος λέει ότι ζούσε χωριστά από τη φίλη του λόγω του ότι εργάζονταν σε διαφορετικές χώρες: «Μια μέρα έχει μόλις 24 ώρες και εγώ δεν είχα αρκετό χρόνο για να κάνω όλα όσα έπρεπε. Σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου δεν έχω χρόνο για φίλη. Πρέπει να εστιάσω στον εαυτό μου, σ’ αυτό που κάνω, στην καριέρα μου. Έχω προσηλωθεί τόσο πολύ στο Call of Duty, ώστε δεν μπορώ να της δώσω την προσοχή που θέλει και ξέρω ότι αυτό θα συνεχιστεί για τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο.»

Ο Μάρτιν είπε ότι είχε πετάξει από το Μεξικό στη Νέα Υόρκη πριν από τρία χρόνια για να συναντήσει τη Γιανέτ . Άρχισαν να βγαίνουν και τελικά έμειναν μαζί στη Νέα Υόρκη για ένα χρόνο. Αλλά τα πράγματα άλλαξαν όταν η Γιανέτ αποφάσισε να επιστρέψει στην Πόλη του Μεξικό για να ασχοληθεί με την υποκριτική και το μόντελινγκ και να επιστρέψει στη δουλειά της σαν μετεωρολόγος.

Η Γιανέτ έχει 6,5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram κι ο πρώην της 1,3 εκατομμύρια, αλλά ο Μάρτιν έχει πολύ περισσότερους συνδρομητές στο κανάλι του YouTube: 2,6 εκ. έναντι 480.000 της εντυπωσιακής μετεωρολόγου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ