Πούτιν για τις πυρκαγιές: Η Ρωσία συμμερίζεται ειλικρινά το πένθος του αδελφού λαού - iefimerida.gr

Πούτιν για τις πυρκαγιές: Η Ρωσία συμμερίζεται ειλικρινά το πένθος του αδελφού λαού

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τηλεγράφημά του, προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς την ελληνική κυβέρνηση.

Επιπλέον προσφέρθηκε να συνδράμει την Ελλάδα με την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των φονικών πυρκαγιών, αναφέρει ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Ο πρόεδρος του ρωσικού κράτους υπογράμμισε ότι η Ρωσία συμμερίζεται ειλικρινά το πένθος του αδελφού λαού και εκφράζει την συμπόνια και την συμπαράστασή του στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών» αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Ο πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε την προθυμία του να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπισθούν οι συνέπιες της θεομηνίας» αναφέρει στην συνέχεια η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πούτιν πυρκαγιές Αττική συμπαράσταση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ