Το μήνυμα συμπαράστασης της Νία Βαρντάλος για τις καταστροφικές φωτιές -Η φωτογραφία που δημοσίευσε [εικόνα] - iefimerida.gr

Το μήνυμα συμπαράστασης της Νία Βαρντάλος για τις καταστροφικές φωτιές -Η φωτογραφία που δημοσίευσε [εικόνα]

Η ηθοποιός Νία Βαρντάλος /Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος κόσμου συμπαρίσταται στην Αττική και στην Ελλάδα μετά τις καταστροφικές φωτιές που κατακαίουν τη χώρα.

Η πύρινη λαίλαπα σε Ραφήνα και Μάτι κόστισε τη ζωή σε 50 συνανθρώπους μας ενώ πάνω από 172 άτομα έχουν τραυματιστεί και έχουν υποστεί εγκαύματα. Ωστόσο, μεγάλες πυρκαγιές έχουν εκδηλωθεί σε πολλά άλλα μέρη της χώρας, όπως στην Κινέτα, Σκόπελο, Χανιά, Κορινθία και αλλού.

Τα social media έχουν κατακλύσει από χτες μηνύματα συμπαράστασης αλλά και οργής για την χαοτική κατάσταση που επικρατεί. Διάσημοι αλλά και απλοί πολίτες προσφέρουν τη βοήθειά τους είτε στέλνουν μήνυμα στήριξης και αρωγής.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Νία Βαρντάλος. Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός θέλησε να δείξει την συμπαράστασή της στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα της με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και έγραψε ένα μικρό μήνυμα στήριξης στην χώρα καταγωγής της.

Δείτε τη φωτογραφία με το μήνυμα συμπαράστασης της Νία Βαρντάλος για τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ