Δυσκολεύει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Δυσκολεύει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορατός όσο ποτέ είναι ο κίνδυνος αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς λίγες ημέρες πριν από την απολογία των «πράσινων» στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA, δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της ομάδας.

Το «τριφύλλι» θα πρέπει να στείλει στην UEFA παραστατικά έως τις 31 Μαρτίου για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΠΑΕ ύψους 2,4 εκ. ευρώ που αφορούν την περίοδο έως το Σεπτέμβριο του 2011. Ακόμη και εάν ο Παναθηναϊκός αποφύγει την τιμωρία, θα πρέπει έως τον Ιούνιο να έχει καλύψει το άνοιγμα ύψους 6,5 εκ. ευρώ που αντιστοιχεί στις υποχρεώσεις της ομάδας έως τον Δεκέμβριο του 2011, και που με τα υπάρχοντα δεδομένα φαντάζει πολύ δύσκολο. Μετά την παραίτηση του Δημήτρη Γόντικα, ουδείς από τους συνεργάτες (Στάμος, Χειμάρας) δεν παίρνουν την ευθύνη της υπογραφής σε οικονομικά ζητήματα από την στιγμή που τα ταμεία της ομάδας είναι άδεια.

Οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Αντρέας Βγενόπουλος δεν έχουν βρει σημεία επαφής, ενώ από τους υπόλοιπους μετόχους δεν φαίνεται να είναι κάποιος διατεθειμένος να βγει μπροστά σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ