«Πήραν τα παιδιά από το χέρι και έφυγαν για το Κόκκινο Λιμανάκι-Από εκεί θα σώζονταν» - iefimerida.gr

«Πήραν τα παιδιά από το χέρι και έφυγαν για το Κόκκινο Λιμανάκι-Από εκεί θα σώζονταν»

Πυροσβέστες στο Κόκκινο Λιμανάκι. Φωτογραφία: EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σηκώθηκε ένα ελαφρύ αεράκι. Δυνάμωσε. Ξάφνου ο αέρας άρχισε να μοιάζει απειλητικός. Προτίμησαν να φύγουν από την παραλία.

Γύρισαν σπίτι, να δουν τα παιδιά, αν φοβήθηκαν. Τα βρήκαν να παίζουν. Δεν είχαν καταλάβει τίποτα. Ο αέρας είχε γίνει πιο δυνατός. Αρχισε να μυρίζει. Ο ουρανός άλλαξε χρώμα. Εγινε κίτρινος, κόκκινος, κατακκόκινος. Σαν φωτιά.

«Φωτιά»... Η λέξη, άρχισε να μεταφέρεται από στόμα σε στόμα, σε όλη την περιοχή. Αντήχησε παντού. Στο σπίτι στο Μάτι πήγαιναν κάθε χρόνο για διακοπές. Μόλις γυρνούσαν τα παιδιά από την κατασκήνωση έπαιρναν κι εκείνοι την άδειά τους. Γύρω στις 20 Ιουλίου.... Αυτός ο Ιούλιος δεν ήταν σαν τους άλλους. Που να το΄ ξεραν...

Πήραν τα παιδιά από το χέρι, αγκαλιά, κι έφυγαν μαζί με τους άλλους για το Κόκκινο Λιμανάκι. Από εκεί θα έβγαιναν στη θάλασσα, θα σωζόντουσαν....

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Μυρτώς Λοβέρδου, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεκροί φωτιά ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ Ραφήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ