Ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα η ασφαλής επιστροφή παιδιών από τις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα - iefimerida.gr

Ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα η ασφαλής επιστροφή παιδιών από τις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα

Τα παρέλαβαν οι γονείς τους από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πρώτες πρωινές ώρες ολοκληρώθηκε από τον δήμο Αθηναίων η μεγάλη επιχείρηση ασφαλούς επιστροφής των 621 παιδιών στην Αθήνα από τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων με λεωφορεία σε τρία τμήματα. Τα πρώτα 150 παιδιά έφτασαν στις 11 μ.μ., άλλα 150 παιδιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ η επιχείρηση ολοκληρώθηκε γύρω στη 1.45 π.μ. με την επιστροφή περισσότερων από 300 παιδιά και προσκόπους από γειτονική κατασκήνωση που επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία του δήμου Αθηναίων.

Τα παιδιά υποδέχθηκαν στην Τεχνόπολη μέλη του προσωπικού των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων καθώς και ο δήμαρχος κ. Γιώργος Καμίνης. Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν σε αίθουσα μέχρι να τα παραλάβουν οι γονείς τους.
Για την εκκένωση των Παιδικών Κατασκηνώσεων του δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα, εφαρμόστηκε εγκαίρως το σχέδιο ασφαλούς αποχώρησης, για το οποίο τις προηγούμενες ημέρες είχε πραγματοποιηθεί σχετική άσκηση.

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης ευχαρίστησε όλον τον μηχανισμό του δήμου Αθηναίων για τον άψογο συντονισμό και την επιτυχή έκβαση της δύσκολης αυτής επιχείρησης και συγκεκριμένα τη Δημοτική Αστυνομία, το Τμήμα Παιδικών Εξοχών και τις διευθύνσεις Καθαριότητας, Πρασίνου, Ανθρώπινου Δυναμικού, Πολιτικής Προστασίας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και την υπηρεσία ενημέρωσης 1595.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ