Ο απόλυτος τρόμος στο Μάτι: Βγήκαν από τα ΙΧ, έτρεξαν προς τη θάλασσα, αλλά είχε γκρεμό και τους πρόλαβε η φωτιά στο χωράφι - iefimerida.gr

Ο απόλυτος τρόμος στο Μάτι: Βγήκαν από τα ΙΧ, έτρεξαν προς τη θάλασσα, αλλά είχε γκρεμό και τους πρόλαβε η φωτιά στο χωράφι

Οι άτυχοι άνθρωποι έψαχναν διέξοδο στη θάλασσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφιάλτης, φρίκη, τραγωδία τα όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Αργυρή Ακτή στο Μάτι με 25 ανθρώπους να βρίσκουν το θάνατο από τη μανία της φωτιάς εγκλωβισμένοι σε ένα χωράφι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iefimerida.gr πρόκειται για οικογένειες και φίλους, οι οποίοι ήταν μέσα στα αυτοκίνητά τους και ανέβαιναν την οδό Δημοκρατίας ψάχνοντας διέξοδο προς τη λεωφόρο Μαραθώνος. Ωστόσο οι άτυχοι αυτοί άνθρωποι εγκλωβίστηκαν.

Δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα, ενώ την ίδια στιγμή η φωτιά τους πλησίαζε και εφόσον είδαν ότι δεν μπορούν να βγουν σε κεντρικό δρόμο τα εγκατέλειψαν στη μέση του δρόμου.

Στη συνέχεια προσπάθησαν να βρουν διέξοδο προς τη θάλασσα. Στο σημείο όμως που είχαν βρεθεί από κάτω είχε γκρεμό. Αναζητώντας λοιπόν διέξοδο στη θάλασσα και με τις πύρινες γλώσσες της φωτιάς να τους καταδιώκουν, εγκλωβίστηκαν στο χωράφι. Εκεί τους πρόλαβε η φωτιά. Τελευταίο που τους έμεινε να κάνουν ήταν να αγκαλιαστούν.

Οι διασώστες ήρθαν αντιμέτωπο με ένα θλιβερό θέαμα. Βρήκαν 26 νεκρούς μέσα σε ένα χωράφι
Ο απόλυτος τρόμος στο Μάτι: Βγήκαν από τα ΙΧ, έτρεξαν προς τη θάλασσα, αλλά είχε γκρεμό και τους πρόλαβε η φωτιά στο χωράφι | iefimerida.gr 1
Αφησαν τα ΙΧ τους στη μέση του δρόμου γιατί τους πρόλαβε η φωτιά
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ