Αυτοψία Καμμένου-Κουβέλη στις πληγείσες περιοχές της Αττικής - iefimerida.gr

Αυτοψία Καμμένου-Κουβέλη στις πληγείσες περιοχές της Αττικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτοψία από αέρος στις πληγείσες περιοχές της Αττικής πραγματοποιούν αυτή την ώρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο ΑΝΥΕΘΑ, Φώτης Κουβέλης και ο Α/ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος, Χρήστος Χριστοδούλου.

Στο 251 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αεροπορίας μετέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά την αυτοψία με ελικόπτερο πάνω από τις πληγείσες περιοχές.

Ο ΥΕΘΑ, που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, συγκάλεσε Συμβούλιο Άμυνας για τις 8 το πρωί, ενώ στις 8.30 θα προχωρήσει σε έκτακτη ενημέρωση των στρατιωτικών συντακτών.

Οι εικόνες που αντικρύζει κανείς είναι αποκαρδιωτικές, με καμένα σπίτια, αυτοκίνητα, ολόκληρα στρέμματα, με την καταστροφή να είναι ανυπολόγιστη.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής, οι επιβεβαιωμένοι νεκροί είναι 24, ενώ εκτιμάται ότι πιθανότατα θα φτάσουν τους 30. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άνθρωποι που έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία αγγίζουν τους 156 -ανάμεσά τους και 16 παιδιά- εκ των οποίων οι 11 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτοψία Καμμένου-Κουβέλη στις πληγείσες περιοχές της Αττικής | iefimerida.gr 0
Αυτοψία Καμμένου-Κουβέλη στις πληγείσες περιοχές της Αττικής | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ