Ευγενία Μανωλίδου: Αν δεν τους αρέσει, ας μην ασχολούνται μαζί μου - iefimerida.gr

Ευγενία Μανωλίδου: Αν δεν τους αρέσει, ας μην ασχολούνται μαζί μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ευγενία Μανωλίδου σε συνέντευξή της, δεν διστάζει να πει σε όσους ασκούν κριτική για τη συμπεριφορά και όχι για το έργο της ότι «αν δεν τους αρέσει, ας μην ασχολούνται μαζί της».

Μιλώντας στο «TV Έθνος», υποστήριξε ότι: «Η τηλεόραση είναι μια πηγή εισοδήματος για μένα και την οικογένειά μου, αυτό είναι αλήθεια. Μέσω αυτής, όμως, γνώρισα και πολύ κόσμο, έμαθα, απέκτησα σε σύντομο χρονικό διάστημα γνώσεις και εμπειρίες και έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου» και προσέθεσε: «Δεν με έχει αλλάξει (σ.σ. η τηλεόραση), με έχει κάνει πιο συνειδητοποιημένη. Πλέον προσέχω πολύ περισσότερο απ' ό,τι πριν και δεν είμαι τόσο αφελής. Το ποια είμαι πραγματικά το ξέρουν οι δικοί μου και οι φίλοι μου».

Για τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αποκάλυψε: «Τους τελευταίους μήνες ασχολούμαι με τη μουσική μου πολύ ενεργά. Το "ταλέντο" είναι ένα πρόγραμμα μικρό σε διάρκεια που δεν απαιτεί από εμένα πολύ μεγάλη δέσμευση και επιπλέον το γνωρίζω αφού είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετάσχω. Εξάλλου, σε μια τέτοια αβέβαιη εποχή , δεν απορρίπτει κανείς εύκολα προτάσεις».

Σε ερώτηση σχετικά με τα ταλέντα του συζύγου της είπε: «Όσο μεγαλώνω, θεωρώ πως είναι η υπομονή και η ψυχραιμία. Του συζύγου μου κρίνεται καθημερινά από τον κόσμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ