Εκτός ορίων η αντιπαράθεση βουλευτών της ΝΔ με τον Πάνο Καμμένο - iefimerida.gr

Εκτός ορίων η αντιπαράθεση βουλευτών της ΝΔ με τον Πάνο Καμμένο

Εκτός ορίων η αντιπαράθεση βουλευτών της  ΝΔ με τον Πάνο Καμμένο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κορυφώνεται η άγρια κόντρα μεταξύ βουλευτών της ΝΔ και στελεχών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου ενόψει των δημοσκοπήσεων που θα δουν το φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο.

Στο χορό μπήκαν χθες και άλλοι βουλευτές της ΝΔ όπως ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος υποστήριξε ότι «ο κ. Καμμένος δεν προτείνει κανένα τρόπο εξόδου από την κρίση» ενώ και οι Αδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Γιακουμάτος και Θανάσης Νάκος εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Εγώ είχα τέτοια αγωνία και τέτοιο στρες για να ψηφίσω το δεύτερο Μνημόνιο πολύ πιο δύσκολα από τον κ. Καμμένο και τον κάθε καμένο και κατακαημένο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιακουμάτος.

Στην αντιπαράθεση μπήκε από την πλευρά του κόμματος Καμμένου ο Γιάννης Μανώλης. «Έτσι όπως συμπεριφέρεται το επιτελείο της ΝΔ βάζοντας τον Γιακουματο και κάποιους άλλους να γαβγίζουν αριστερά και δεξιά, να βρίζουν και να πετάνε λάσπη στις επόμενες δημοσκοπήσεις θα είμαστε ακόμα πιο ψηλά» είπε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ