Σε ασφαλή σημεία στην παραλία του Αγίου Ανδρέα τα 621 παιδιά των κατασκηνώσεων - iefimerida.gr

Σε ασφαλή σημεία στην παραλία του Αγίου Ανδρέα τα 621 παιδιά των κατασκηνώσεων

Φωτογραφία: Intime news- ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκκενώθηκαν προληπτικά για λόγους ασφαλείας οι παιδικές Κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων, στον 'Αγιο Ανδρέα, μετά από συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το Κέντρο Συντονισμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου , τα 621 παιδιά, όπως και άλλων κατασκηνώσεων, έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία στην παραλία του Αγίου Ανδρέα και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα μετακινηθούν με μέσα του δήμου Αθηναίων στο κέντρο της Αθήνας.

Επίσης στη διάθεση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, από το δήμο Αθηναίων, είναι δυο υδροφόρα οχήματα για την κατάσβεση των πυρκαγιών σε Κινέτα και Πεντέλη. Ο μηχανισμός του δήμου Αθηναίων βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα, έως ότου υποχωρήσουν οι καιρικές συνθήκες που ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιών.

Ασφαλή τα μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων

Τα μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων που βρίσκονταν σε κατασκηνώσεις στις περιοχές Μάτι, Άγιος Ανδρέας και Αγία Μαρίνα, έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία. Οι Αρχηγοί των Προσκοπικών Τμημάτων βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς των συμμετεχόντων και ενημερώνουν τις οικογένειες για τις εξελίξεις.

Τα Ενήλικα Στελέχη της Προσκοπικής Κίνησης έχουν ήδη ενημερώσει τις Τοπικές Αρχές και την Πυροσβεστική για την διαθεσιμότητά τους να συνεισφέρουν ως εθελοντές όπου χρειαστεί βοήθεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδιά κατασκήνωση Αγιος Ανδρέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ