Το «καταφύγιο» της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς θα το ζήλευαν όλες οι γυναίκες [εικόνα] - iefimerida.gr

Το «καταφύγιο» της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς θα το ζήλευαν όλες οι γυναίκες [εικόνα]

Η ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς /Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πολυάσχολη εργαζόμενη μητέρα και διάσημη ηθοποιός είναι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, με πολλά έργα εν εξελίξει.

Όμως φαίνεται πως είναι όπως και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες και θέλει κι αυτή να έχει το δικό της χώρο, γεμάτο με τα αγαπημένα της πράγματα.

One of my favorite places to be. My girl cave.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Jul 19, 2018 at 9:09am PDT

Η σύζυγος του επίσης ηθοποιού, Μάικλ Ντάγκλας, μοιράστηκε μια φωτογραφία του δικού της «κοριτσίστικου» χώρου και είναι άκρως εντυπωσιακό κι όλες μας θα τον ζηλεύαμε.

Ο μεγάλος χώρος διαθέτει μια σειρά από υπέροχα ρούχα, έναν πολυτελή λευκό καναπέ και πουφ, αρκετά δείγματα από διαφορετικά υφάσματα και μια ραπτομηχανή υψηλής τεχνολογίας.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Jul 11, 2018 at 9:07am PDT


Το δωμάτιο έχει ξύλινο δάπεδο και ξύλινους τοίχους και μοιάζει πολύ με κρησφύγετο. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η 48χρονη Κάθριν έγραψε: «Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη. Το δικό μου κοριτσίστικο καταφύγιο».

Παρόλο που η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι γνωστή για τους ρόλους στους οποίους έχει παίξει, έχει και μια άλλη ασχολία, αυτή του σχεδιαστή. Την περασμένη εβδομάδα, η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα 1,4 εκατομμύρια οπαδούς της που δείχνει ένα βιβλίο γεμάτο με δείγματα υφασμάτων. «Επιστροφή στα σχέδια» έγραψε στη λεζάντα.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Jul 14, 2018 at 10:03am PDT


Η ηθοποιός έχει τη δική της συλλογή με οικιακά προϊόντα. Σε αυτή μπορεί να βρει κανείς από σεντόνια μέχρι και χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις ενώ όπως έχει αναφέρει η ίδια, μπορεί να κληρονόμησε την τρέλα με την σχεδίαση, από την μητέρα της, που ήταν μοδίστρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ