Χριστοδουλόπουλος : «Δείξτε το συμβόλαιο…» -Η ΑΕΚ το κατέθεσε

Σε εξέλιξη είναι στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Όπως και στην εκδίκαση της υπόθεσης πριν από μία εβδομάδα, όπου είχε δοθεί αναβολή, έτσι και σήμερα, η πλευρά του παίκτη, που είναι παρών στην εκδίκαση, ζήτησε η ΑΕΚ να δείξει το συμβόλαιο του που ισχυρίζεται ότι έχει στη διάθεση της.

«Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κύριο Χριστοδουλόπουλο αν έχει βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ΑΕΚ» ρώτησε η νομική εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Ελευθερία Ρίζου και εκεί ο Χριστοδουλόπουλος απάντησε «Δείξτε το συμβόλαιο, δείξτε το συμβόλαιο. Χαίρομαι που είναι εδώ ο κύριος Λυσάνδρου γιατί ήταν ο δικηγόρος μου και θέλω να το μάθει όλη η Ελλάδα ότι ήταν ο δικηγόρος μου. Δεν έχω υπογράψει με την ΑΕΚ κανένα συμβόλαιο για την περίοδο 2018-19».

«Να μας δείξει η ΑΕΚ το συμβόλαιο. Το έχουμε πει και την προηγούμενη φορά, το ζητάμε και τώρα για να τελειώνει η υπόθεση», τόνισε ο εκ των δικηγόρων του Χριστοδουλόπουλου, Γιάννης Χατζησαβάογλου. Θέση υπέρ του Χριστοδουλόπουλου πήρε ο ΠΣΑΠ μέσω του δικηγόρου του Εμμανουήλ Αλιφραγκής για το πρόστιμο που έχει επιβάλλει η ΑΕΚ στον παίκτη, ύψους 14% του συμβολαίου του. Ο Ολυμπιακός ζητάει να μην επιβληθεί ενώ ο ΠΣΑΠ υποστήριξε ότι δεν πρέπει να υπερβαίνει το 3%.

Η ΑΕΚ έδειξε το συμβόλαιο του παίκτη (αυτό που ισχυρίζεται ότι έχει) πάνω στο οποίο στηρίζεται άλλωστε η προσφυγή και το έδωσε προς την έδρα της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Το συμβόλαιο δεν δόθηκε στον ΟΣΦΠ αφού η έδρα δεν έκρινε πως είναι αναγκαίο να δοθεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ