Survivor 2: Ο Ηλίας Γκότσης ρίχνει χυλόπιτα στον ερωτευμένο μαζί του Λάκη Γαβαλά - iefimerida.gr

Survivor 2: Ο Ηλίας Γκότσης ρίχνει χυλόπιτα στον ερωτευμένο μαζί του Λάκη Γαβαλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτευμένος με τον Ηλία Γκότση, τον νικητή του Survivor 2 δηλώνει ο Λάκης Γαβαλάς. Και ο Survivor του απαντά.

Μιλώντας στο Oh lala ο Λάκης Γαβαλάς πριν λίγο καιρό είχε πει: «Ερωτικά είμαι καλά. Αλλά τώρα θα κάνω και απιστία αυτόν τον καιρό. Επειδή τώρα τελευταία διάβαζα ένα βιβλίο που με συγκλόνισε και μετά πήγα να δω τηλεόραση και έβλεπα Survivor, ερωτεύτηκα έναν παίκτη, τον Ηλία… Τρελαίνομαι… Είναι ο σωματότυπος που μπήκε ο ήλιος, βγαίνει ο ήλιος… Κάτι θα κάνω σίγουρα μαζί του, ίσως αυτός είναι η αιτία να ξανακάνω ρούχα».

Μιλώντας στο TV ΕΘΝΟΣ, ο νικητής του Survivor 2 απάντησε σχετικά με τη δήλωση του Λάκη Γαβαλά και του έριξε... χυλόπιτα λέγοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και ότι θέλει να μείνει σε αυτό που ξέρει να κάνει: Τη γυμναστική.

  • Ενώ ήσασταν στον Άγιο Δομίνικο, ο Λάκης Γαβαλάς εκθείασε την ομορφιά σας και δήλωσε ερωτευμένος μαζί σας. Σας ενοχλούν τέτοιες δηλώσεις ή τις αποδέχεστε ως συνέπεια της δημοσιότητας; Θα αποδεχόσασταν μια πρόταση για συνεργασία μαζί του;

Καθόλου δεν με προσβάλλει ο κύριος Γαβαλάς. Εξέφρασε την άποψή του και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να με προσβάλλει. Μπήκα ως γυμναστής στο Survivor, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε κάτι άλλο.

  • Δηλαδή ο χώρος του μόντελινγκ δεν θα σας ενδιέφερε;

Δεν τα πάω καλά ούτε με τις φωτογραφικές μηχανές. Προτεραιότητα για μένα αποτελεί ο χώρος της γυμναστικής, εκεί μόνο μπορώ να με φανταστώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor 2 Λάκης Γαβαλάς Ηλίας Γκότσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ