Ανώτατος πανεπιστημιακός υπάλληλος συνεχάρη τον Ρουβίκωνα για την επίθεση στο ΥΠΕΞ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανώτατος πανεπιστημιακός υπάλληλος συνεχάρη τον Ρουβίκωνα για την επίθεση στο ΥΠΕΞ [εικόνες]

Φωτογραφία: Intime News- ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγχαρητήρια για την επίθεση με μπογιές και βαριοπούλες στο Υπουργείο Εξωτερικών έδωσε ένας ανώτατος διοικητικός υπάλληλος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον... Ρουβίκωνα.

Γράφοντας «Μπράβο Ρουβίκωνα», ο υπεύθυνος Μηχανοργάνωσης Επιτροπής Ερευνών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κοινοποίησε μάλιστα στο προφίλ του στο Twitter την είδηση της επίθεσης από γνωστό σάιτ αντιεξουσιαστικού χώρου, κάνοντας κι άλλες αναρτήσεις στην συνέχεια που είχαν το ανάλογο ύφος.

Ανώτατος πανεπιστημιακός υπάλληλος συνεχάρη τον Ρουβίκωνα για την επίθεση στο ΥΠΕΞ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ανάρτηση του δεν έμεινε ασχολίαστη από χρήστες του διαδικτύου, καθώς ένας του έγραψε:

«Να υποθέσω ότι στις επαφές σας με τους νέους, τους ενθαρρύνετε να καταστρέφουν την δημόσια περιουσία την οποία πληρώνουν οι φορολογούμενοι. Κι εμείς πληρώνουμε εσάς» ενώ άλλος του πρότεινε «γράψτε ένα μπράβο και στον Δημήτρη Κουφοντίνα!».

Πάντως ο διοικητικός υπάλληλος δεν έμεινε μόνο στο «Μπράβο» προς τον Ρουβίκωνα, αλλά θέλησε να απαντήσει σε όσους τον κατέκριναν για το σχόλιό του.

«Επειδή είπα ΜΠΡΑΒΟ Ρουβίκωνα για Επίθεση στο Υπουργείο Εξωτερικών κλπ. οι απανταχού φιλελέρες κλπ ακροδεξιά κνώδαλα, θέλουν αν δυνατόν να με σχολάσουν ή καλύτερα να με λιθοβολήσουν... θαυμάστε τους...» ανέφερε ο ίδιος.

Ανώτατος πανεπιστημιακός υπάλληλος συνεχάρη τον Ρουβίκωνα για την επίθεση στο ΥΠΕΞ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ