Το αντίο της συζύγου του Θανάση Βισκαδουράκη στον γυναικολόγο της [εικόνα] - iefimerida.gr

Το αντίο της συζύγου του Θανάση Βισκαδουράκη στον γυναικολόγο της [εικόνα]

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης με τη σύζυγό του Κατερίνα και το γιο τους Ιερώνυμο. Φωτογραφία: Ndp photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε η σύζυγος του Θανάση Βισκαδουράκη τον γυναικολόγο της, Δημήτρη Κακαλέτρη που πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η Κατερίνα Βισκαδουράκη, ανάρτησε ένα κείμενο στο λογαριασμό της στο Instagram για το πόσο εξαιρετικός άνθρωπος ήταν ο γυναικολόγος της, συνοδευόμενο από μία φωτογραφία από την ημέρα της γέννησης του γιου της.

Κάποια πράγματα ειναι προσωπικά και ισως δεν πρεπει να λέγονται...Ομως θα ηθελα να μου επιτρέψεται να πω δυο λόγια για έναν σπουδαίο και όμορφο άνθρωπο... Οταν τον γνωρισα ημουν πολυ αγχωμένη και απογοητευμένη...Ειχα περασει μια αποβολή και μεγάλη ταλαιπωρία... Με εντυπωσίασε με την απλότητα του...! Με την ενθάρρυνση του και το θάρρος του!!! Με το αστείρευτο χιούμορ του!! Απο τις πρώτες μερες της εγκυμοσυνης και μάλιστα χωρις να ξερω πως ειμαι εγκυος μου ειπε τηλεφωνικά «εισαι εγκυος και εχεις αγόρι» ουτε Καν λέω... Εξεπλάγην τοσο ευχάριστα οταν οντως ανακάλυψα πως ειμαι εγκυος!!! Η εγκυμοσυνη μου ένας γολγοθάς αλλα εκείνος ηταν παντα εκει! Ελεγε γερο μωρο γερή μαμα!!! 9 μηνες Φρόντιζε και προστάτευε με τρυφερότητα και αγάπη τον μονάκριβο μου σαν φύλακας Άγγελος!! Θυμαμαι μια φορα που του τηλ έντρομη να τον ρωτησω αν κανω αμνιοπαρακέντηση η Οχι μου ειπε Ασε μας ρε αγάπη μου ψαχνω ενα Πόκεμον!!! Οταν εφτασε η ημέρα του τοκετού χιονισε ακομη και στο κεντρο της αθηνας!!! Ημασταν μόνοι μας εγω και ο αντρας μου... Ο Δημήτρης με φίλησε πατρικά με χάιδεψε και μ ειπε μη φοβάσαι εγω ειμαι εδω!Ειμαστε οικογένεια πια !! Ομως έφυγες νωρις και ολες οι γυναίκες φοβόμαστε χωρις εσένα....! Καλο ταξιδι αγαπημένε μας... Θα σε θυμόμαστε παντα!

A post shared by Κατερινα Γιωτα-Βισκαδουρακη (@katerina_viskadouraki) on Jul 22, 2018 at 5:25am PDT


Όπως έγραψε:
«Κάποια πράγματα είναι προσωπικά και ίσως δεν πρέπει να λέγονται...Όμως θα ήθελα να μου επιτρέψετέ να πω δυο λόγια για έναν σπουδαίο και όμορφο άνθρωπο...Όταν τον γνώρισα ήμουν πολύ αγχωμένη και απογοητευμένη...Είχα περάσει μια αποβολή και μεγάλη ταλαιπωρία...
Με εντυπωσίασε με την απλότητα του...!
Με την ενθάρρυνση του και το θάρρος του!!!
Με το αστείρευτο χιούμορ του!!
Από τις πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης και μάλιστα χωρίς να ξέρω πως είμαι έγκυος μου είπε τηλεφωνικά «είσαι έγκυος και έχεις αγόρι» ούτε Καν λέω... Εξεπλάγην τόσο ευχάριστα όταν όντως ανακάλυψα πως είμαι έγκυος!!! Η εγκυμοσύνη μου ένας γολγοθάς αλλά εκείνος ήταν πάντα εκεί!
Έλεγε γερο μωρό γερή μαμά!!!
9 μήνες Φρόντιζε και προστάτευε με τρυφερότητα και αγάπη τον μονάκριβο μου σαν φύλακας Άγγελος!!
Θυμάμαι μια φορά που του τηλ έντρομη να τον ρωτήσω αν κάνω αμνιοπαρακέντηση η Όχι μου είπε άσε μας ρε αγάπη μου ψάχνω ένα Πόκεμον!!! Όταν έφτασε η ημέρα του τοκετού χιόνισε ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας!!! Ήμασταν μόνοι μας εγώ και ο άντρας μου... Ο Δημήτρης με φίλησε πατρικά με χάιδεψε και μ είπε μη φοβάσαι εγώ είμαι εδώ!Είμαστε οικογένεια πια !!
Όμως έφυγες νωρίς και όλες οι γυναίκες φοβόμαστε χωρίς εσένα....! Καλό ταξίδι αγαπημένε μας...
Θα σε θυμόμαστε πάντα!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ