Η Βικτόρια Μπέκαμ πουλάει το φόρεμα που φόρεσε στον βασιλικό γάμο -Αναμένεται να γίνει sold out [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Βικτόρια Μπέκαμ πουλάει το φόρεμα που φόρεσε στον βασιλικό γάμο -Αναμένεται να γίνει sold out [εικόνες]

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Βικτόρια Μπέκαμ /Φωτογραφία: AP/Toby Melville
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να γνωρίσαμε την Βικτόρια Άνταμς ως τραγουδίστρια των Spice Girls και σύζυγο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, όμως δεν είναι μόνο αυτά.

Πλέον, η Βικτόρια Μπέκαμ είναι σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας που ευημερεί σε αυτόν τον χώρο.Έχει βραβευτεί πολλές φορές και εισπράττει την φήμη της. Η ίδια όσο και ο σύζυγός της έχουν σημαντική θέση στην Βρετανική κοινωνία και γι΄ αυτό ήταν καλεσμένοι και στον βασιλικό γάμο της χρονιάς.

Η Βικτόρια φόρεσε ένα σκούρο midi navy blue φόρεμα με ανοιχτά μανίκια, που ήταν δική της δημιουργία. Μάλιστα, είχε και ένα διακριτικό σκίσιμο μπροστά στο στήθος ενώ το συνδύασε με ασορτί καπέλο και πορτοκαλί γόβες.

Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν τόσο μεγάλο, που αποφάσισε να φτιάξει και άλλα ώστε να τα πουλήσει. Συγκεκριμένα, το φόρεμα είναι μέρος της κολεξιόν pre-spring/summer 2019 και υπήρχε μεγάλη λίστα αναμονής από πελάτες που ήθελαν να το αποκτήσουν.

Δείτε πόσο κάνει το φόρεμα της Βικτόρια Μπέκαμ και πού μπορείτε να το βρείτε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βικτόρια Μπέκαμ φόρεμα γάμος κολεξιόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ