«Εισαι Γερμανός και προδότης» φώναζε η Λουκά στον Γιώργο Μπαμπινιώτη [βίντεο] - iefimerida.gr

«Εισαι Γερμανός και προδότης» φώναζε η Λουκά στον Γιώργο Μπαμπινιώτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φραστική επίθεση από την Ελένη Λουκά δέχθηκε κατά την διάρκεια ομιλίας του ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης. «Έισαι Γερμανός και προδότης» φώναζε σε έξαλλη κατάσταση μέχρι να την απομακρύνουν από την αίθουσα και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκδήλωση.

Όπως αναφέρει το amen.gr είχε μόλις ξεκινήσει την ομιλία του ο Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Καθ.Γιώργος Μπαμπινιώτης στην εκδήλωση για την παρουσίαση του Δ' Τόμου με κείμενα του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, που επιμελήθηκε το πνευματικό τέκνο του Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Οικονόμου, όταν από το πλήθος σηκώθηκε και κινήθηκε προς τους ομιλητές η γνωστή από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της Ελένη Λουκά.

«Είσαι Γερμανός, η Ελλάδα είναι υπό κατοχή», φώναζε η κυρία Λουκά αιφνιδιάζοντας τον ομιλητή, ο οποίος διατήρησε την ψυχραιμία του, αλλά και όλους τους παριστάμενους. Ανάμεσά τους ο πρώην Πρωθυπουργός Ιωάννης Γρίβας, οι Μητροπολίτες Βελεστίνου Δαμασκηνός, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, Δημητριάδος Ιγνάτιος, Πειραιώς Σεραφείμ, Σύρου Δωρόθεος και πολλοί κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Η Ελένη Λουκά απομακρύνθηκε από την αίθουσα ενώ ο Υπουργός Παιδείας συνέχισε κανονικά την ενδιαφέρουσα ομιλία του για την αρθρογραφία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ