Η Δέσποινα Βανδή δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της -Ιδιες, με λίγο... Ντέμη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Δέσποινα Βανδή δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της -Ιδιες, με λίγο... Ντέμη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, είναι γνωστή από... κούνια.

Η Δέσποινα Βανδή από μωρό την έπαιρνε παντού μαζί, οι παπαράτσι ακολουθούσαν και οι φωτογραφίες έβγαιναν.

Και μετά ήρθε το Instagram και η Δέσποινα Βανδή, περήφανη μητέρα, μοιράζεται συχνά πυκνά στιγμιότυπα από δραστηριότητες που κάνει με την κόρη της, ενώ δεν παρελείπει να της στέλνει και τα μηνύματά της.

Ωστόσο, φρόντιζε να κρύβει πάντα το πρόσωπό της.

Τώρα που η Μελίνα έχει μεγαλώσει αρκετά, η Δέσποινα Βανδή, με αφορμή και τα γενέθλιά της και τη γιορτή που της έστησαν οι συνεργάτες της από το Mamma Mia πόσταρε μια κοινή φωτό τους με το πρόσωπο της κόρης της να φαίνεται κανονικά, γράφοντας: «Αυτό που σίγουρα θα θυμάμαι από τη σημερινή μέρα εκτός όλων των άλλων που ζήσαμε με αγαπημένους μας φίλους θα είναι τα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών μου και το ποσο καλοκαίρι μύριζαν τα μαλλιά τους! Τι ευτυχία να αγαπάς και να αγαπιέσαι!».

Αυτό που σίγουρα θα θυμάμαι από τη σημερινή μέρα εκτός όλων των άλλων που ζησαμε με αγαπημένους μας φίλους θα είναι τα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών μου και το ποσο καλοκαίρι μύριζαν τα μαλλιά τους!!! Τι ευτυχία να αγαπάς και να αγαπιέσαι! #family #friends #life #hapiness

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις 22 Ιούλ, 2018 στις 11:57 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ