Ο οικονομικός εισαγγελέας καλεί σε απολογία την διοίκηση της εταιρείας Folli- Follie - iefimerida.gr

Ο οικονομικός εισαγγελέας καλεί σε απολογία την διοίκηση της εταιρείας Folli- Follie

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης έχει καλέσει σε απολογία, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα εκτελεστικά μέλη της εταιρείας Folli- Follie.

Η υπόθεση ξεκίνησε οταν αμερικανοί επενδυτές κατηγόρησαν την εταιρεία, ένα απο τα βαριά χαρτιά της ελληνικής οικονομίας, οτι παρουσίαζε ψευδή στοιχεία για τα σημεία πώλησης και τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας. Αποτέλεσμα ήταν η δραματική πτώση της μετοχής στο χρηματιστήριο. Η κλήση σε απολογία αφορά όλα τα εκτελεστικά μέλη της εταιρείας δηλαδή τον διευθύνοντα σύμβουλο Τ. Κουτσολιούτσο, τον πρόεδρο Δ. Κουτσολιούτσο, και τα μέλη Κ. Κουτσολιούτσου και Ε. Ζαχαρίου

Επίσης, από τον οικονομικό εισαγγελέα έχουν κληθεί και τα μέλη της προηγούμενης επιτροπής ελέγχου της Folli – Follie, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πεθερός του κ. Κουτσολιούτσου κ. Μαντζαβίνος.

Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς συντάσσει το δικό της πόρισμα ύστερα από τις απαντήσεις που έδωσαν τα μέλη της διοίκησης και της Επιτροπής Ελέγχου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ