Σε αυτό το λιλιπούτειο μαγαζί στη Βουλής, ο προσωπικός αρχιμάγειρας του Μιτεράν φτιάχνει τις πιο απίθανες πίτες - iefimerida.gr

Σε αυτό το λιλιπούτειο μαγαζί στη Βουλής, ο προσωπικός αρχιμάγειρας του Μιτεράν φτιάχνει τις πιο απίθανες πίτες

To Pie Shop στη Βουλής. Φωτογραφία: Pieshop/Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα λιλιπούτειο μαγαζί στην καρδιά της Αθήνας, το Pie Shop, μάς ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη ετοιμάζοντας πίτες και τάρτες με συνταγές από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι την Τζαμάικα και από τη Γαλλία μέχρι την Τανζανία.

Θα το βρείτε στην οδό Βουλής, μοιάζει με γαλλική boulangerie και στη βιτρίνα του θα δείτε και το μότο του μαγαζιού: Βake the world a better place» που αποκαλύπτει την βασική φιλοσοφία των ιδιοκτητών του. Το ευγενικό και πολύγλωσσο προσωπικό του θα σας βοηθήσει να ξεναγηθείτε στις γεύσεις του, ώστε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει, κι αν δεν πάρετε στο χέρι την πίτα σας, μπορείτε να κάνετε μια στάση καθώς διαθέτει και μερικά σκαμπό.

Το Pie Shop ξεκινάει να σερβίρει από νωρίς το πρωί και μένει ανοιχτό μέχρι το απόγευμα, ψήνοντας καθημερινά ατομικές πίτες με την υπογραφή του Γάλλου Dominique Perrot, που έχει υπάρξει προσωπικός αρχιμ'αγειρας του Φρανσουά Μιτεράν, έχει εργαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου και για πρεσβείες, έχει αναλάβει την κουζίνα του Μουσείου της Ακρόπολης αλλά και του Agora Bistro στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος...

Διαβάστε για τις απολαυστικές πίτες του Pie Shop και δείτε φωτογραφίες στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ pie shop Βουλής πίτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ