Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η όμορφη γυναίκα είναι κόρη του Χρήστου Σπανού [εικόνες] - iefimerida.gr

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η όμορφη γυναίκα είναι κόρη του Χρήστου Σπανού [εικόνες]

Ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Σπανός έγινε πατέρας σε μικρή ηλικία και πλέον με την κόρη του Μαρίνα όταν βγαίνουν μοιάζουν για φίλοι παρά για πατέρας με κόρη.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στην Επίδαυρο το βράδυ της Παρασκευής για να απολαύσουν τη θεατρική παράσταση «Ηλέκτρα».

Ο Χρήστος Σπανός με την κόρη του, Μαρίνα και τη σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου κάθισαν στις πρώτες θέσεις και όλοι εντυπωσιάστηκαν με το πόσο μεγάλωσε η κόρη τους.

Ο Ελληνας ηθοποιός γνώρισε την σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου, όσο σπούδαζε στο Εθνικό Θέατρο. Η διαφορά ηλικίας δεν στάθηκε εμπόδιο στον έρωτά τους, που ήταν κεραυνοβόλος και, μετά από τρία χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να παντρευτούν.

Καρπός αυτής της όμορφης σχέσης είναι η Μαρίνα, η οποία έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα.

«Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου» έχει σημειώσει ο Χρήστος Σπανός σε συνέντευξή του.

Δείτε την κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Σπανός κόρη Μαρίνα Παιονίδου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ