Πέθανε ο άνδρας της Ελισάβετ πρίγκιπας Φίλιππος; Εξαλλη η βασίλισσα με τις φήμες - iefimerida.gr

Πέθανε ο άνδρας της Ελισάβετ πρίγκιπας Φίλιππος; Εξαλλη η βασίλισσα με τις φήμες

Η βασίλισσα Ελισσάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρ και μανία έγινε σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η βασίλισσα Ελισσάβετ, μετά τις ανυπόστατες φήμες που κατέκλυσαν το Διαδίκτυο ότι πέθανε ο άνδρας της πρίγκιπας Φίλιππος.

Οι φήμες για τον 97χρονο Δούκα κυκλοφόρησαν στο Twitter το βράδυ της Παρασκευής και φούντωσαν μέχρι το επόμενο πρωί με αποτέλεσμα να κατακλυστεί με κλήσεις το τηλεφωνικό κέντρο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Έξω φρενών η Ελισσάβετ τηλεφώνησε μάλιστα στον άνδρα της και συζήτησαν επί δέκα ολόκληρα λεπτά πώς να χειριστούν την κατάσταση. Πηγή των ανακτόρων ανέφερε στη Sun ότι η 92χρονη βασίλισσα και ο επί επτά δεκαετίες σύζυγός της «συμφώνησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν και πολλά, αλλά είναι πολύ, πολύ ενοχλημένοι», που κάποιοι έσπευσαν να «πεθάνουν πρόωρα» τον Φίλιππο, έστω κι αν αμφότεροι έχουν συνηθίσει να βρίσκονται υπό το φως των προβολέων της διασημότητας.

Πέθανε ο άνδρας της Ελισάβετ πρίγκιπας Φίλιππος; Εξαλλη η βασίλισσα με τις φήμες  | iefimerida.gr 0

«Όλα αυτά δείχνουν πώς το Διαδίκτυο μπορεί να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η βασίλισσα είναι έξαλλη γι’ αυτό και θεωρεί ότι είναι ντροπιαστικό», είπε η ίδια πηγή.

Η Ελισσάβετ κάνει τις διακοπές της αυτή την περίοδο στο Craigowen Lodge στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, ενώ ο Φίλιππος βρίσκεται σοτ Σάντριγχαμ και θα πάει να τη συναντήσει σε δύο εβδομάδες.

Η πηγή ανέφερε ότι αν ο Φίλιππος ήταν άρρωστος -πόσω μάλλον ετοιμοθάνατος- η βασίλισσα θα ήταν στο πλευρό του κι όχι στο κτήμα της.

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να προβούν σε κάποιο σχόλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ