Κι άλλος γάμος: Παντρεύτηκε στην Πάρο ο Βλάντο Γιάνκοβιτς [εικόνες] - iefimerida.gr

Κι άλλος γάμος: Παντρεύτηκε στην Πάρο ο Βλάντο Γιάνκοβιτς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην εκλεκτή της καρδιάς του, Έλενα Παπαδοπούλου, παντρεύτηκε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο 28χρονος διεθνής φόργουορντ, ο οποίος έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό, του Άρη και τομ Πανιώνιο και τώρα αγωνίζεται με ισπανική ομάδα, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την επί σειράς ετών σύντροφό του στην Πάρο.

Το «παρών» στον γάμο έδωσαν δεκάδες πρώην συμπαίκτες και αντίπαλοι του Βλάντο Γιάνκοβιτς, με τον Νώντα Παπαντωνίου, ανιψιός του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που δολοφονήθηκε πριν μερικούς μήνες, να είναι ο κουμπάρος. Οι δυο τους, που τους συνδέει ισχυρή φιλία, συνυπήρξαν σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς με την σύζυγό του, πλέον.
Το ζευγάρι στο δρόμο προς την εκκλησία.
Ο γαμπρός με τον κουμπάρο Νώντα Παπαντωνίου.
Οι απαραίτητες selfie του γαμπρού.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είναι γιος του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, του οποίου το ατύχημα είχε συγκλονίσει την Ελλάδα. Στις 28 Απριλίου 1993, κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Ελλάδος, σε μια επίθεση που διοργάνωνε η ομάδα του, ο διαιτητής Κουκουλεκίδης σφύριξε επιθετικό φάουλ εις βάρος του (υπέρ του Αλβέρτη). Τότε ο Γιάνκοβιτς βεβιασμένα χτύπησε το κεφάλι του στην μπασκέτα δείχνοντας την αντίδρασή του ως προς την απόφαση του διαιτητή. Από εκείνη τη στιγμή το νεύρο του παρέλυσε με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος στο κάτω μέρος του σώματός του.

Ο Γιάνκοβιτς έμεινε για 13 χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι μέχρι το θάνατό του. Πέθανε στις 28 Ιουνίου του 2006 από ανακοπή καρδιάς καθώς βρισκόταν σε ταξίδι μέσα σε πλοίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλάντο Γιάνκοβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ