Μορφή: Το viral ποστ Ελληνίδας ηθοποιού για την προστακτική και τον αόριστο [βίντεο] - iefimerida.gr

Μορφή: Το viral ποστ Ελληνίδας ηθοποιού για την προστακτική και τον αόριστο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός Νατάσα Εξηνταβελώνη έχει αδιαμφισβήτητο ταλέντο και καθώς το ταλέντο δεν κρύβεται και δεν περιορίζεται, τώρα που δεν δουλεύει στην τηλεόραση, τα αποδεικνύει μέσω των social media.

Την νεαρή ηθοποιό την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Ταμάμ και τώρα την απολαμβάνουμε μέσω των social media, όπου ποστάρει βιντεάκια με τα οποία αφενός δείχνει το υποκριτικό της ταλέντο και αφετέρου... παραδίδει και μαθήματα!

Το τελευταίο της χτύπημα έγινε με ένα βιντεάκι όπου με ύφος δασκάλας παραδίδει μαθήματα γραμματικής και συντακτικού.

Από τον τρόπο που μιλάει, τον τρόπο που ανοιγοκλείνει τα βλέφαρά της αλλά και το στόμα της και φυσικά με τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί θυμίζει τις δασκάλες που όλοι κάποια στιγμή έτυχε να έχουμε. Και για αυτό γίνεται και viral, ενώ τα αποθεωτικά σχόλια πέφτουν βροχή.

Στο... επίμαχο βίντεο ακούγεται η Νατάσα Εξηνταβελώνη να κάνει το μάθημά της για την αύξηση, την προστακτική και τον αόριστο με αφορμή ένα διάλογο που άκουσε στο μετρό.

Εντάξει την αγαπώ την Εξηνταβελώνη όταν τα βάζει με την αύξηση στη προστακτική

«Να σας ρωτήσω εσάς τους επιβάτες. Εσάς. Την αύξηση που χρησιμοποιείτε στην προστακτική τη χρησιμοποιείτε για να με εξαντλήσετε; Να πάρετε και την τελευταία ρανίδα υπομονής, από πάνω μου; Για να με ξεζουμίσετε; Να μην έχω τίποτα άλλο να δώσω; Λοιπόν να σοβαρευτούμε λίγο; Ακούω την άλλη να λέει ανέπνεε. Ανέπνεε βρε παιδί μου ανέπνεε. Με κουράζεις πολύ να σου εξηγήσω το γιατί και το πώς. Την επόμενη φορά θα πεις ανάπνεε. Κάντο έτσι για χατίρι δικό μου. Προστατική ρε παιδί μου, δεν είναι αόριστος. Εντάξει την αύξηση τη χρησιμοποιούμε με φειδώ. Δεν ξέρεις; Απόφυγέ την. Γιατί δεν είπα απέφυγέ την; Ε; είμαι πιο χαζή εγώ; Είμαι ποιο χαζή που μιλάω πιο απλά; Γιατί εκεί την πατάτε. Θέλετε να μάθετε να μιλάτε καλύτερα και μου βάζετε τη γενική όπου σταθείτε και βρεθείτε. Σαν να λέτε στη λαϊκή πέντε κιλά πατατών. Θα πέσει ντομάτα όχι πατάτα. Σοβαρευτείτε, πάρτε μια γραμματική δεν κάνει κακό και ξεκινήστε να μελετάτε. Την έχετε κάνει την ελληνική τη γλώσσα ρόιδο. Ρόιδο!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑΤΑΣΑ ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ