Εισαγγελική παρέμβαση για το εμπόριο ναρκωτικών στη Νομική - iefimerida.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για το εμπόριο ναρκωτικών στη Νομική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες για την διακίνηση ναρκωτικών που γίνεται στον πεζόδρομο της Μασσαλίας δίπλα ακριβώς από την πανεπιστημιακή πόρτα της Νομικής Σχολής.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος τού Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών τού Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Φορτσάκης, όπως και πολλά μέλη τού Διδακτικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΔΕΠ) τής Νομικής Σχολής, κατέθεσαν στις 14 Μαρτίου 2012, μηνυτήρια αναφορά για τα διαδραματιζόμενα στο τμήμα τού πεζοδρόμου τής οδού Μασσαλίας, μεταξύ των οδών Σόλωνος και Ακαδημίας.

Κατόπιν αυτών, ο κ. Τέντες παρήγγειλε στην κ. Ράικου να διεξαχθεί κατεπείγουσα έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τελούνται αυτεπάγγελτα διωκόμενα εγκλήματα και σε καταφατική περίπτωση, οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Παράλληλα, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός παρήγγειλε να ερευνηθεί εάν διαπράττεται οποιοδήποτε άλλο έγκλημα, προκειμένου να ασκηθούν οι σχετικές ποινικές διώξεις.

Τέλος, ο κ. Τέντες ζητάει από την προϊσταμένη τής Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να λάβει τα ενδεικνυόμενα εκείνα μέτρα για τη διαρκή αποκατάσταση τής νομιμότητας στο συγκεκριμένο χώρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ