Η συγκινητική ανάρτηση της Αποστολίας Ζώη για τον πατέρα της - iefimerida.gr

Η συγκινητική ανάρτηση της Αποστολίας Ζώη για τον πατέρα της

H Αποστολία Ζώη/ Φωτογραφία instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη, είχε χάσει τον πατέρα της από καρκίνο πριν έξι μήνες.

Η τραγουδίστρια είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και το είχε εκφράσει δημόσια πολλές φορές. Χτες ανήρτησε μια φωτογραφία στο instagram στην οποία εκφράζει τον πόνο της για την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα, την οποία δεν μπορεί να συνηθίσει.

«6 μήνες ο ήλιος ανεβαίνει και κατεβαίνει χωρίς εσένα… Στις αρχές ήθελα να κατεβαίνει να μη βλέπω τίποτα, να μην υπάρχει τίποτα. Τώρα θέλω να βλέπω το ηλιοβασίλεμα και περιμένω την τελευταία ηλιαχτίδα, εκεί που σβήνει ο ήλιος. Είναι σαν να μου κλείνεις το μάτι. Δε θέλω να φύγει. Ανυπομονώ να ξαναβγεί, να σου δείξω πόση απόσταση έχω διανύσει… Θα ήσουν περήφανος… Ότι και να κάνω όμως, πάλι όλα πρέπει να συνεχίσουν χωρίς εσένα… μέχρι ν’ ανταμώσουμε…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της:

6 μήνες ο ήλιος ανεβαίνει και κατεβαίνει χωρίς εσένα.. Στις αρχές ήθελα να κατεβαίνει να μη βλέπω τίποτα,να μην υπάρχει τίποτα.Τωρα θέλω να βλέπω το ηλιοβασίλεμα και περιμένω την τελευταία ηλιαχτίδα,εκεί που σβήνει ο ήλιος.Ειναι σαν να μου κλείνεις το μάτι.Δε θέλω να φύγει.Ανυπομονώ να ξαναβγεί ,να σου δείξω πόση απόσταση έχω διανύσει.. Θα ήσουν περήφανος.. Ότι και να κάνω όμως ,πάλι όλα πρέπει να συνεχίσουν χωρίς εσένα..μέχρι ν'ανταμωσουμε.. #Απώλεια

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις 19 Ιούλ, 2018 στις 11:02 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ