Κρήτη: 70χρονη καταγγέλλει ότι περιμένει πάνω από δυο χρόνια... τεχνητή οδοντοστοιχία - iefimerida.gr

Κρήτη: 70χρονη καταγγέλλει ότι περιμένει πάνω από δυο χρόνια... τεχνητή οδοντοστοιχία

Ηλικιωμένη/ Φωτογραφία shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας έχει μπλέξει μια 70χρονη στην Κρήτη, καθώς ταλαιπωρείται πάνω από δυο χρόνια για.. μασέλες!

Το περιστατικό κατήγγειλε η ίδια στο Ράδιο Κρήτη του Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε η ίδια, από τον Απρίλιο του 2016 έχει κάνει τα χαρτιά της στο ΙΚΑ για να αποκτήσει νέες τεχνητές οδοντοστοιχίες και ακόμα περιμένει.

«Αυτές που φοράω τώρα είναι παλιές, έχουν φθαρεί και πρέπει να τις αντικαταστήσω. Δεν μπορώ να φάω, με ενοχλούν. Δεν έχω τα λεφτά να πάω σε ιδιώτη οδοντίατρο, η σύνταξή μου είναι πολύ μικρή», είπε η γυναίκα που είναι συνταξιούχος του ΟΓΑ.

«Ηξερά ότι θα πάρει χρόνο, δεν με πείραζε να περιμένω, αλλά πάνω από δύο χρόνια;»διερωτάται.

Πριν από οκτώ μήνες, όπως κατήγγειλε, την ενημέρωσαν από το ΙΚΑ Ηρακλείου, ότι το θέμα της προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς, όμως όταν επικοινώνησε ξανά δεν της είπαν το ίδιο.

«Τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα, 27 μήνες μετά. Γιατί καθυστερούν τόσο; Γιατί ενώ δικαιούμαστε εμείς οι ασφαλισμένοι κάποιες παροχές, μας ταλαιπωρούν τόσο για τα αυτονόητα;» καταλήγει.

Πηγή: ekriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ