Διαγωνισμός στη Γερμανία με έπαθλο δωρεάν διακοπές στη... Ρόδο - iefimerida.gr

Διαγωνισμός στη Γερμανία με έπαθλο δωρεάν διακοπές στη... Ρόδο

Διαγωνισμός στη Γερμανία με έπαθλο διακοπές στη Ρόδο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το σύνθημα «Θέλω να κάνω οικογενειακές διακοπές στην Ρόδο» ο Οργανισμός Προβολής Τουρισμού της Ρόδου καλεί τους μικρούς Γερμανούς να επιλέξουν το νησί των Ιπποτών για τις καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειάς τους και, παίζοντας, να κερδίσουν δωρεάν διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια.

Η αφίσα βρίσκεται στα βαγόνια του μετρό και αφορά διαγωνισμό, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 4-18 ετών που θα δημιουργήσουν και θα ανεβάσουν το δικό τους βίντεο, όπου θα εξηγούν γιατί θέλουν να πάνε με τους γονείς στην Ρόδο ή μια οικογενειακή φωτογραφία με το αντίστοιχο κείμενο.

Κατόπιν, θα μαζεύουν πόντους και εννέα οικογένειες θα κάνουν φέτος δωρεάν διακοπές σε ξενοδοχεία πολυτελείας της Ρόδου. Για τους σκοπούς του διαγωνισμού έχει δημιουργηθεί ειδική ιστοσελίδα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.familienurlaub-rhodos.de.

Διαγωνισμός στη Γερμανία με έπαθλο δωρεάν διακοπές στη... Ρόδο | iefimerida.gr 0

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ