Σε αυτό το εξωτικό νησί, στη μέση του πουθενά κάνουν διακοπές ο Γουίλιαμ η Κέιτ με τα παιδιά και την... πεθερά [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε αυτό το εξωτικό νησί, στη μέση του πουθενά κάνουν διακοπές ο Γουίλιαμ η Κέιτ με τα παιδιά και την... πεθερά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πρώτες τους διακοπές ως πενταμελή οικογένεια πιθανότατα απολαμβάνουν ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ, με τα παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις και μάλιστα στο εξωτικό Mustique.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, παρόλο που δεν υπάρχουν φωτογραφικές αποδείξεις, το twitter έχει γεμίσει με σχόλια πως η βασιλική οικογένεια έχει πάει στην Καραϊβική.

Σύμφωνα με τον μπόγκλερ της βασιλικής οικογένειας «Tea Time with thw Cambridges», η οικογένεια εντοπίστηκε να καταφθάνει στο αεροδρόμιο της Σάντα Λουτσία, όπου επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό αεροπλάνο για τον επόμενο προορισμό τους, το μικρό νησί Mustique. Μαζί τους είναι και η οικογένεια της Κέιτ αν και το παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει.

Το Mustique, το οποίο είναι αγαπημένος προορισμός των βασιλικών και των διασημοτήτων, είναι εξαιρετικά ιδιωτικό. Διαθέτει περίπου 100 πολυτελείς βίλες ενώ απαγορεύονται οι πτήσεις πάνω από την περιοχή. Είναι ένα ιδανικό μέρος για την οικογένεια των Κέμπριτζ και τα μικρά παιδιά τους καθώς θα μπορέσουν να απολαύσουν χαλαρές και ανέμελες διακοπές μακριά από το κοινό.



Δεν είναι σαφές ποιοι από την οικογένεια Μίντλετον έχουν πάει μαζί τους, αλλά είναι πολύ πιθανό να είναι οι γονείς της Κέιτ, Κάρολ και Μάικλ, αλλά και η αδερφή της, Πίπα, λίγο προτού φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η οικογένεια έχει κι άλλους λόγους για να γιορτάζει – όχι μόνο θα είναι οι πρώτες διακοπές των πέντε τους αλλά επίσης την Κυριακή έχει γενέθλια ο πρίγκιπας Τζορτζ, που γίνεται 5 ετών.

Οι γονείς της Κέιτ ταξιδεύουν συχνά στο Mustique το χειμώνα για να φύγουν από το κρύο του Λονδίνου αλλά και για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Κάρολ. Την τελευταία φορά οι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ πήγαν διακοπές μαζί με τους γονείς τους στην Καραϊβική ήταν το 2015, μόλις 4 μήνες μετά τη γέννηση της Σάρλοτ. Είχαν όμως επισκεφθεί ξανά οι δυο τους το νησί το 2013, λίγο πριν την γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ.

A post shared by Mustique (@mustiqueisland) on Jun 4, 2018 at 2:59pm PDT

Ο Μάρτιν Κατζ, ένας φημισμένος κοσμηματοπώλης στο Μπέβερλι Χιλς και η σύζυγός του, Κέλι, είδαν το βασιλικό ζευγάρι ενώ έκαναν διακοπές το 2008. Μιλώντας στο Hello, αποκάλυψε: «Πήγαμε σε ένα κοκτέιλ πάρτι στο Cotton House Hotel και ήταν εκεί ο Γουίλιαμ και η Κέιτ. Ήμουν στο μπαρ και παρήγγειλα ποτά όταν ήρθε η Κέιτ και συνομιλήσαμε για λίγο. Τότε μας κάλεσε να πάμε για να γνωρίσουμε τον Γουίλιαμ».

A post shared by Mustique (@mustiqueisland) on Jun 21, 2018 at 8:44am PDT

Και η σύζυγός του, πρόσθεσε: «Ο Μάρτιν πήγε να κάνει χειραψία με τον Γουίλιαμ και του έπεσε το ποτό στο πόδι του. Έπεσε πάνω στα ρούχα του Γουίλιαμ και στο πρόσωπό του. Αλλά αντί να τσατιστεί, ο πρίγκιπας είπε: ‘Ω, αυτό ήταν πολύ αναζωογονητικό’. Η μητέρα του θα ήταν πολύ περήφανη γι’ αυτόν, είναι τζέντλεμαν. Η Κέιτ είναι πανέμορφη. Και είναι πολύ αθλητικοί τύποι. Πήγαμε για καταδύσεις και κατέβηκαν πολύ βαθιά, πάνω από τα 27 μέτρα. Ο εκπαιδευτής μας, μας είπε πως εγώ και ο Μάρτιν δεν είχαμε τα προσόντα για να κάνουμε τέτοια κατάδυση».

A post shared by Mustique (@mustiqueisland) on Jul 8, 2018 at 1:17pm PDT

Φωτογραφίες: Ap, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον Mustique Καραϊβική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ