Πελάτης του Salt Bae έφαγε τούμπα από τις λίγες και ο Νουσρέτ τον έκανε viral [βίντεο] - iefimerida.gr

Πελάτης του Salt Bae έφαγε τούμπα από τις λίγες και ο Νουσρέτ τον έκανε viral [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός και ως Salt Bae, έγινε γνωστός παγκοσμίως με τη γνωστή κίνησή του με το αλάτι.

Λυγίζει τον αγκώνα, σπάει τον καρπό και αλατίζει το κρέας του αφού πρώτα το αλάτι κυλήσει κατά μήκος του χεριού του. Και μετά παίρνει το μαχαίρι του και κόβει σαν να... σκαλίζει σε μάρμαρο το κρέας του.

Με άλλα λόγια, ο Salt Bae έγινε γνωστός παγκοσμίως καθώς στα εστιατόριά του στήνει μια ολόκληρη παράσταση, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον ίδιο και... κομπάρσους το αλάτι, το κρέας και τα μαχαίρια του.

Το φαγητό του, η γεύση του και η ποιότητά του έχουν κατακριθεί από πολλούς, ωστόσο στο σόου που στήνει μέσα στο εστιατόριό του, ο Salt Bae, παίζει χωρίς ανταγωνισμό.

Είναι μάλιστα τόσο ιδιαίτερο του σόου του, που σε όποιο εστιατόριό του βρεθεί και αρχίσει τα... ταχυδακτυλουργικά του, οι πελάτες του ποδοπατούνται για να τον βιντεοσκοπήσουν.

Και μέσα σε όλα τα άλλα, εκτυλίσσονται και σκηνές ξεκαρδιστικές.

Οπως η παρακάτω, όπου ένας κύριος με... παραπανίσια κιλά, ενώ καθόταν σε μια καρέκλα δίπλα στον Νουσρέτ και τον παρακολουθούσε να αλατίζει και να τεμαχίζει το κρέας, έπεσε! Η καρέκλα δεν τον άντεξε, έσπασε και ο ίδιος βρέθηκε στο έδαφος, ωστόσο, γρήγορα επανήλθε, σηκώθηκε όρθιος και συνέχισε να μαγνητοσκοπεί τον αγαπημένο του Salt Bae. Οσο για τον ίδιο τον Νουσρέτ; Συνέχισε απτόητος του σόου του, σκάζοντας ένα χαμόγελο παραπάνω.

Hi saying keep going .Durma parçala dedi #saltbae #salt #saltlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις 18 Ιούλ, 2018 στις 7:48 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νουσρέτ Γκιοκτσέ Salt Bae
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ