Τρέμουν την απιστία -Το 60% των παντρεμένων κατασκοπεύουν το κινητό των συντρόφων τους - iefimerida.gr

Τρέμουν την απιστία -Το 60% των παντρεμένων κατασκοπεύουν το κινητό των συντρόφων τους

Πάνω από το 60% των συζύγων ελέγχουν το κινητό / Φωτογραφία: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζήλια, έλλειψη εμπιστοσύνης, ίσως και περιέργεια είναι στοιχεία των σύγχρονων σχέσεων στα ζευγάρια, αφού όπως φαίνεται τα κινητά δημιουργούν σύννεφα.

Σχετική έρευνα της διαδικτυακής εταιρείας Porch που έγινε σε δείγμα 1.000 ατόμων. Συγκεκριμένα, το 57% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα έχουν διαβάσει μηνύματα στο κινητό ή έχουν τσεκάρει το ιστορικό των κλήσεων. Το 50% τσεκάρει τη δραστηριότητα του/της συντρόφου στα social media και περισσότερο στο Facebook.

Βέβαια, η «κατασκοπεία» -πάντα σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας- είναι γένους… θηλυκού, καθώς το 67,3% των γυναικών απάντησαν ότι τσεκάρουν τον σύντροφό τους. Όχι, ότι οι άνδρες είναι «βράχοι», αφού κι εδώ το ποσοστό είναι μεγάλο και συγκεκριμένα το 49,6% παραδέχτηκε την «ενοχή» του.

Επίσης, όπως δημοσιεύει το thisisinsider.com σε ότι αφορά τα παντρεμένα ζευγάρια πάνω από το 60% των συζύγων ελέγχουν το κινητό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρια κινητά έλεγχος ζήλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ