Ο επόμενος Eminem; – 13χρονος μάγεψε τους κριτές του «Αμερική έχεις Ταλέντο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο επόμενος Eminem; – 13χρονος μάγεψε τους κριτές του «Αμερική έχεις Ταλέντο» [βίντεο]

Ο 13χρονος Patches
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 13χρονος έχει εντυπωσιάσει κριτές και κοινό στην αμερικανική εκπομπή «America’s Got Talent» με ένα μοναδικό ραπ κομμάτι.

Ο Μάντοκ Τζόνσον, από το Πόρτσμουθ του Νιού Χαμσάιρ, πέρασε την οντισιόν και χθες βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Ο έφηβος, που έχει το ψευδώνυμο Patches, ερμήνευσε ένα πρωτότυπο ραπ κομμάτι την πρώτη φορά και χθες μάγεψε ξανά κριτές και κοινό με ένα άλλο κομμάτι, εξηγώντας μάλιστα πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από την οντισιόν.

Όταν ο Σάιμον Κάουελ, ένας από τους κριτές τον ρώτησε για τα μελλοντικά του σχέδια, ο Μάντοκ εξήγησε πως λατρεύει το μιούζικαλ «Χάμιλτον» και πως θέλει να κάνει καριέρα στο θέατρο του Μπρόντγουεϊ.

Η κριτική επιτροπή του «Αμερική Έχεις Ταλέντο» εντυπωσιάστηκε αλλά τελικά δεν του έδωσε το πράσινο φως για να συνεχίσει στο διαγωνισμό

«Ο στόχος μου είναι το Μπρόντγουεϊ. Λατρεύω την παράσταση Χάμιλτον» είπε και στη συνέχεια εξήγησε πως θα ερμήνευε ένα ραπ κομμάτι για το «πόσο γρήγορα έγιναν όλα μετά την οντισιόν».

Αν και η ερμηνεία του ήταν συγκλονιστική, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. «Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εμπειρία και ήταν απλά θαυμάσιο που βρίσκομαι εδώ» δήλωσε μετά την εκπομπή και πρόσθεσε: «Νιώθω όμως ότι είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eminem Αμερική έχεις ταλέντο Patches ραπερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ