Urban Owl: Τα ελληνικά γυαλιά ηλίου που γίνονται sold out - iefimerida.gr

Urban Owl: Τα ελληνικά γυαλιά ηλίου που γίνονται sold out

Η καμπάνια της Urban Owl. Φωτογραφία: Urban Owl
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στον ελληνικό ήλιο. Ούτε όμως και σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιών που γίνεται sold out πριν καν βγει στην αγορά.

Τα Urban Owl, με τη σοφία μιας αστικής κουκουβάγιας, βρήκαν τον τρόπο να γίνονται ανάρπαστα. Αρχικά από την εκπληκτική, άψογη κατασκευή τους και αμέσως μετά, από την εξωστρέφεια και τις συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές.

Η διαδικασία για να φτάσει στα χέρια μας ένα μόνο ζευγάρι, διαρκεί ούτε λίγο ούτε πολύ, τρεις μήνες. Τα γυαλιά θα περάσουν από παραγωγή σαράντα σταδίων και 24 τεχνίτες που είναι εξειδικευμένοι στη χειροποίητη κατασκευή γυαλιών, θα βάλουν το μεράκι, την αγάπη τους, και την τελική υπογραφή. Και επειδή εκτός από το design, την αισθητική και την αψεγάδιαστη κατασκευή, θέλουμε τους καλύτερους φακούς της αγοράς, ανακαλύψαμε ότι οι φακοί των Urban Owl, είναι οργανικοί, υψηλής ποιότητας και εισάγονται από την Ιταλία. Για άτομα με ευαισθησία στα μάτια, υπάρχουν και οι high definition lenses, οι οποίοι έχουν περισσότερες επιστρώσεις, αναδεικνύουν τα χρώματα και προστατεύουν από τις μπλε ακτίνες του ηλίου. Είναι αυτός ο συνδυασμός που δικαιώνει απόλυτα τα μεγάλα ελληνικά label, τα οποία επιλέγουν να συν-σχεδιάσουν για τα Urban Owl.

Δείτε τα εκπληκτικά σχέδια που έγιναν sold out και διαβάστε την ιστορία των Urban Owl στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Urban Owl γυαλιά sold out
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ