Τζίτζι Χαντίντ και Εμιλι Ραταϊκόφσκι πήραν από 1,3 εκατ. ευρώ για τα εγκαίνια του Nammos [εικόνες] - iefimerida.gr

Τζίτζι Χαντίντ και Εμιλι Ραταϊκόφσκι πήραν από 1,3 εκατ. ευρώ για τα εγκαίνια του Nammos [εικόνες]

Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Τζίτζι Χαντίντ στα εγκαίνια του Nammos Village
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις αρχές του μήνα, οι Τζίτζι Χαντίντ και Έμιλι Ραταϊκόφσκι τρέλαναν τους οπαδούς τους με τα μικροσκοπικά μπικίνι που φορούσαν απολαμβάνοντας τον ήλιο στην Μύκονο.

Και τώρα, γίνεται γνωστό, πως τα δύο διάσημα μοντέλα, έφυγαν από το νησί με γεμάτες τσέπες, αφού πληρώθηκαν αδρά για την τελετή εγκαινίων του εμπορικού κέντρου Nammos Village.

A post shared by Nammos Village (@nammosvillage) on Jul 5, 2017 at 10:46am PDT

Τα γοητευτικά μοντέλα φωτογραφήθηκαν μαζί με την 44χρονη Κέιτ Μος στην εκδήλωση για την οποία λέγεται ότι έλαβαν έκαστη 1,278 εκατομμύρια δολάρια!

A post shared by Nammos Village (@nammosvillage) on Jul 5, 2018 at 7:02am PDT

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι υπεύθυνοι του πολυτελούς εμπορικού κέντρου ισχυρίζονται πως τουλάχιστον 190 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν μέσω διαδικτύου τα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου και πως πλήθος επιφανών μπλόγκερς έλαβαν αμοιβές ύψους 464.900 δολαρίων για να παραστούν στην εκδήλωση.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jun 30, 2018 at 2:12pm PDT

Τα δύο μοντέλα πάντως τράβηξαν όλα τα βλέμματα κατά την άφιξή τους στην εκδήλωση με το λαμπερό στυλ τους και τα μοναδικά και πολύχρωμα φορέματά τους.

Η Τζίτζι Χαντίντ επέλεξε να φορέσει ένα ροζ φόρεμα, κλειστό στο λαιμό και ένα μικρό κόψιμο στην κοιλιά, συνδυάζοντάς το με ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα πορτοκαλοκόκκινο φόρεμα και λευκά πάνινα παπούτσια.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jun 30, 2018 at 2:14pm PDT

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι δύο κοπέλες χαμογελούσαν και καλωσόρισαν τους επισκέπτες το νέο εμπορικό κέντρο της Μυκόνου, προτού χρησιμοποιήσουν ένα τεράστιο ψαλίδι για να κόψουν την κορδέλα.

A post shared by Nammos Village (@nammosvillage) on Jul 3, 2018 at 11:57am PDT

Οι δύο κοπέλες πάντως, φαίνεται πως πέρασαν καταπληκτικά στο νησί, με την Τζίτζι Χαντίντ να παρατείνει την επίσκεψή της για πάνω από μία εβδομάδα. Και οι δύο φρόντισαν να ενημερώνουν τα εκατομμύρια των θαυμαστών τους, αναρτώντας πλήθος φωτογραφιών από το κυκλαδίτικο νησί.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jul 3, 2018 at 1:50am PDT

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jul 1, 2018 at 7:26am PDT

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jun 29, 2018 at 9:06am PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ