Λοβέρδος: Η παραποίηση σύμβασης της ΕΑΒ από Χουλιαράκη-Τσακαλώτο δείχνει τις προθέσεις των κυβερνώντων - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Η παραποίηση σύμβασης της ΕΑΒ από Χουλιαράκη-Τσακαλώτο δείχνει τις προθέσεις των κυβερνώντων

Αντίδραση στις καταγγελίες ΓΣΣΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υπεύθυνος ΚΤΕ Εξωτερικών και Άμυνας για τις καταγγελίες των εργαζομένων της ΕΑΒ.

Σε αυτήν ο κ. Λοβέρδος σημειώνει:

«Έλεος! Πότε τελικά θα σταματήσει ο εμπαιγμός των εργαζομένων από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

Οι καταγγελίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου και του Σωματείου των Εργαζομένων της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), μαζί με τη ΓΣΕΕ όχι απλώς για υπαναχώρηση από τα συμφωνηθέντα αλλά κυρίως για παραποίηση της σύμβασης εργασίας που υπέγραψε η Διοίκηση της ΕΑΒ με τους εργαζόμενους της επιχείρησης από τους επικεφαλής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και κ. Χουλιαράκη, αναδεικνύουν τις πραγματικές προθέσεις των κυβερνώντων για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, των οποίων κατά τα άλλα εμφανίζονται υπέρμαχοι.

Σε αυτό που καταγγέλλεται μία λέξη μόνο ταιριάζει: Ψεύτες!», καταλήγει ο Α. Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ