Το βλέμμα του τρόμου της Μελάνια, μετά τη χειραψία με τον Πούτιν -«Σαν να κοίταξε το διάολο» [βίντεο]

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, σε μια πολυαναμενόμενη διάσκεψη που κυριάρχησε σε όλα τα διεθνή μέσα.

Η συνάντησή τους έρχεται στο επίκεντρο μιας μακράς έρευνας του FBI σχετικά με τους ισχυρισμούς πως ο Πούτιν επενέβη στις αμερικανικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016 – ισχυρισμούς που ο Ρώσος πρόεδρος αρνήθηκε έντονα.

Κατά την συνάντησή τους, στην οποία παρούσα ήταν και η Μελάνια Τραμπ, ο χρήστης του Twitter @smrduke87 κατέγραψε μια πραγματικά αμήχανη στιγμή.

Στο σύντομο βίντεο που ανάρτησε στο Twitter, φαίνεται η εμφανής φρίκη ή φόβος στο πρόσωπο της Μελάνια Τραμπ, μετά την χειραψία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

OMG I was looking for this all day - they finally just showed it on MSNBC
Watch her face!! pic.twitter.com/nBSEKshhlJ

Είναι δύσκολο να πει κανείς τι ακριβώς σκεφτόταν η Πρώτη Κυρία, αλλά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να υποθέσουν τι μπορεί να περνούσε εκείνη τη στιγμή από το μυαλό της. Και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως η πιο κοινή εικασία ήταν ο φόβος.

«Δείχνει σαν μόλις να κοίταξε κατευθείαν στα μάτια του διαβόλου» έγραψε κάποιος με έναν άλλο να προσθέτει «Αυτό το βλέμμα μου προκαλεί ρίγη!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ