Viral βίντεο: Τεράστιος σκύλος σκιάζεται τις κυλιόμενες σκάλες και πηδάει στην αγκαλιά της ιδιοκτήτριάς του [βίντεο] - iefimerida.gr

Viral βίντεο: Τεράστιος σκύλος σκιάζεται τις κυλιόμενες σκάλες και πηδάει στην αγκαλιά της ιδιοκτήτριάς του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως και οι ανθρώπινες έτσι και οι... σκυλίσιες προσωπικότητες διαφέρουν.

Αλλοι είναι τολμηροί, άλλοι θαρραλέοι, άλλοι... κότες, άλλοι ατρόμητες, άλλοι τσαμπουκάδες, άλλοι είναι απλά φοβητσιάρηδες.

Και συνήθως στα σκυλιά σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Βλέπεις ένα σκυλάκια μια χούφτα και εκεί που περιμένεις να είναι γλυκούλη και χαδιάρικο αποκαλύπτεται ότι είναι τσαμπουκάς και ατρόμητο.

Και την ίδια ώρα βλέπεις τεράστιους σκύλους που ο όγκος τους και μόνο σε φοβίζει τα οποία με το που τα πλησιάσεις αντιλαμβάνεσαι ότι είναι... κούταβοι: Πολύ πολύ φοβητσιάρηδες.

Οπως ο παρακάτω σκύλος, ένα πολύ μεγάλο γκριφόν, το οποίο όπως αποδεικνύει το παρακάτω βίντεο φοβάται τις κυλιόμενες σκάλες. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που παρά το μέγεθός του βρίσκεται στην αγκαλιά της ιδιοκτήτριάς του γαντζωμένος πάνω της σαν μωρό παιδί.

Το αστείο αυτό θέαμα κατεγράφη σε εμπορικό κέντρο της Τζόρτζια των ΗΠΑ και φυσικά κάνει το γύρο του κόσμου.

Viral το βίντεο.
Ενας σκύλος... κότα.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκύλος κυλιόμενες σκάλες viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ