Η απεργία στη FIAT για την μεταγραφή του Ronaldo δεν έγινε ποτέ - iefimerida.gr

Η απεργία στη FIAT για την μεταγραφή του Ronaldo δεν έγινε ποτέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απεργία που είχε ανακοινώσει το σωματείο της FIAT ενάντια στη μεταγραφή του Ronaldo από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους, που ανήκει και αυτή στην οικογένεια Ανιέλι και που έγινε viral στο διαδίκτυο και στα social media κατέληξε σε πλήρη αποτυχία.

Και αυτό διότι από τους 1.700 εργάτες του εργοστασίου του Melfi, μόλις οι 5 μετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας για την περιβόητη πια μεταγραφή του Πορτογάλου διεθνή. Η απεργία είχε προγραμματιστεί για το εργοστάσιο όπου παράγονται τα Fiat 500X & Punto, καθώς και το Jeep Renegade.
Φυσικά είναι να απορεί κανείς πως το ποσοστό ήταν τελικά τόσο μικρό σε μία απεργιακή κινητοποίηση που είχε οργανώσει το συνδικάτο USB. Ίσως τελικά να είχε προηγηθεί μια συνεννόηση με την οικογένεια Ανιέλι…

Οι εργάτες της Fiat πάντως έχουν να πάρουν αυξήσεις τα τελευταία 10 χρόνια και αυτός ήταν και ο αρχικός λόγος που είχε εξαγγελθεί η απεργία, την ίδια στιγμή που η Γηραιά Κυρία πλήρωνε 100 εκατομμύρια δολάρια μόνο στη Ρεάλ προκειμένου να αποδεσμεύσει τον Ronaldo.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστιάνο Ρονάλντο Απεργία FIAT
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ