Σε τετράωρη στάση εργασίας κατεβαίνουν οι δάσκαλοι, την Πέμπτη - iefimerida.gr

Σε τετράωρη στάση εργασίας κατεβαίνουν οι δάσκαλοι, την Πέμπτη

Σε τετράωρη στάση εργασίας κατεβαίνουν οι δάσκαλοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τετράωρη στάση εργασίας κατεβαίνουν οι δάσκαλοι την ερχόμενη Πέμπτη 29 Μαρτίου, στο πλαίσιο της στάσης που έχει αποφασίσει ήδη η ΑΔΕΔΥ.

Την απόφαση πήρε το Δ.Σ . της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) με στόχο να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και συγκεκριμένα η υποχρηματοδότηση, η υποστελέχωση νοσοκομειακών μονάδων κλπ.

Η στάση εργασίας αφορά την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, αλλά η ΑΔΕΔΥ καλύπτει τους εργαζόμενους και σε άλλες πόλεις της Περιφέρειας, εφόσον με απόφαση των Νομαρχιακών Τμημάτων, αποφασιστούν ανάλογες δράσεις.

Στην Αθήνα, θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Μαβίλη στις 12 το μεσημέρι, ενώ συγκεντρώσεις προγραμματίζονται σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, «διεκδικώντας ένα δημόσιο, δωρεάν και ποιοτικό σύστημα Υγείας, προσβάσιμο από το σύνολο των πολιτών, χωρίς χαράτσια, περιορισμούς και αποκλεισμούς».

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, 28 Μαρτίου απεργούν οι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών σχολείων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ