Τι πρέπει να κάνεις στα 20 και στα 30 για να είσαι υγιής και με ωραίο σώμα στα 50 και τα 60 - iefimerida.gr

Τι πρέπει να κάνεις στα 20 και στα 30 για να είσαι υγιής και με ωραίο σώμα στα 50 και τα 60

Μια γυναίκα τρέχει στην παραλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σοφία του λαού μας λέει «προσέχουμε για να έχουμε» και γι΄ αυτό τον λόγο πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας σε κάθε ηλικία για να «χτίζουμε» τις βάσεις για το μέλλον.

Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαστε νέοι παίρνουμε μερικά πράγματα ως δεδομένα. Νομίζουμε ότι θα είμαστε νέοι για πάντα και συνήθως θεωρούμε ότι πάντα έχουμε χρόνο για να κάνουμε κάτι αργότερα και όχι τώρα.

Ωστόσο, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται πρέπει από τα 20 να φροντίζουμε το σώμα μας και την υγεία μας για να έχουμε μια καλύτερη ζωή στα 30, 40 και στα 50.

Εναι σημαντικό λοιπόν να κάνετε κάποια βήματα ενώ είστε ακόμα νέοι και υγιείς για να εξασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε έτσι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, η φυσική κατάσταση μειώνεται νωρίτερα στη ζωή από ό,τι οι γιατροί συνήθως το εντοπίζουν. Και αυτό συνήθως συμβαίνει όταν οι άνθρωποι είναι στη δεκαετία των 50.

Οσο περνούν τα χρόνια οι αντοχές μειώνονται. Δεν θα μείνουμε για πάντα 30. Κι αν δεν προσέξουμε, τα 50 δεν θα είναι τόσο εύκολα.

Γι΄ αυτό οι ειδικοί επιμένουν σε ένα βασικό πράγμα.

Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε στα 20 και στα 30 για να είστε υγιείς και με ωραίο σώμα στα 50 και τα 60 στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ