Εσβησαν τα φώτα στον Λ. Οίκο την ώρα που μιλούσε ο Τραμπ: Ουπς, μάλλον είναι οι υπηρεσίες πληροφοριών [βίντεο] - iefimerida.gr

Εσβησαν τα φώτα στον Λ. Οίκο την ώρα που μιλούσε ο Τραμπ: Ουπς, μάλλον είναι οι υπηρεσίες πληροφοριών [βίντεο]

Ο Ντόναλντ Τραμπ στο σκοτάδι (Φωτογραφία: AP/ Andrew Harnik)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθούσε να τα «μαζέψει» και να σώσει την κατάσταση μετά τον σάλο που προέκυψε για τις δηλώσεις του δίπλα στον Βλαντιμίρ Πούτιν, συνέβη ένα απρόοπτο.

Δημοκρατικοί αλλά και Ρεπουμπλικανοί έχουν κάνει επίθεση στον Αμερικανό πρόεδρο, κατηγορώντας τον ότι στράφηκε εναντίον των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, που θεωρούν ότι υπήρξε ρωσική παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Επιχειρώντας να περιορίσει τη ζημιά που προκάλεσε, έκανε δήλωση πως εμπιστεύεται απόλυτα τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ. Αλλά ακριβώς εκείνη τη στιγμή, έσβησαν τα φώτα στην αίθουσα στην οποία βρισκόταν, μιλώντας στους δημοσιογράφους!

«Εχω απόλυτη πίστη και στηρίζω τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών», είπε ο Τραμπ και ακολούθησε συσκότιση. «Ουπς, μόλις έσβησαν τα φώτα. Μάλλον είναι οι μυστικές υπηρεσίες», σχολίασε ο Αμερικανός πρόεδρος, επιχειρώντας να ελαφρύνει το κλίμα.

WATCH: Lights in White House go out as Pres. Trump says he has "full faith and support for America's intelligence agencies."

"Oops, they just turned off the light. That must be the intelligence agencies." https://t.co/1CmKWam03G pic.twitter.com/w2aGMnjpxS

Το πρόβλημα ήταν στιγμιαίο και μόλις επανήλθαν τα φώτα ο Τραμπ ρώτησε αν είναι όλοι εντάξει και συμπλήρωσε «Περίεργο ήταν αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ