Η Βίκυ Λέανδρος κάνει διακοπές στη Μύκονο με τον γιο της -Οι φωτογραφίες στα σοκάκια του νησιού [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Βίκυ Λέανδρος κάνει διακοπές στη Μύκονο με τον γιο της -Οι φωτογραφίες στα σοκάκια του νησιού [εικόνες]

Η Βίκυ Λέανδρος /Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βίκυ Λέανδρος μεσουράνησε στον χώρο της μουσικής και του πενταγράμμου την δεκαετία του ‘60 και του ‘70.

Συμμετείχε μάλιστα στον διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision δύο φορές και το 1972 είχε κερδίζει εκπροσωπώντας το Λουξεμβούργο με το τραγούδι «Après Toi». Πλέον, είναι 65 ετών και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Βρέθηκε, για τις καλοκαιρινές της διακοπές, στην Μύκονο για λίγες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Στο νησί των Ανέμων την συνόδευε ο γιος της, Λέανδρος Ζησιάδης, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Ιβάν Ζησιάδη.

Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να κάνουν βόλτα στα γραφικά σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού, στα Ματογιάννια. Η Βίκυ Λέανδρος, πάντα κομψή, φορούσε παντελόνι και κρατούσε μια κόκκινη τσάντα.

Δείτε τον γιο της Βίκυς Λέανδρος με τη μητέρα του στη Μύκονο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ