Χαν σε Σκοπιανούς: Να ψηφίσετε στο δημοψήφισμα, μην γίνει ό,τι με το Brexit - iefimerida.gr

Χαν σε Σκοπιανούς: Να ψηφίσετε στο δημοψήφισμα, μην γίνει ό,τι με το Brexit

Ο Γιοχάνες Χαν με τον Ζόραν Ζάεφ (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα Σκόπια βρέθηκε ο επίτροπος για τη διεύρυνση της ΕΕ, Γιοχάνες Χαν, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις τόσο με την κυβέρνηση όσο και με την αντιπολίτευση.

«Η αντιπολίτευση έχει σημαντικό ρόλο, κρίσιμο, αλλά εποικοδομητικό και εντός του συνταγματικού πλαισίου. Χρειαζόμαστε εθνική συναίνεση στο μονοπάτι προς την ΕΕ και υπολογίζουμε στην εποικοδομητική συνεισφορά της αντιπολίτευσης», έγραψε στο Twitter, μετά τη συνάντησή του με τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χρίστιθαν Μικόφσκι. Σε δηλώσεις του σημείωσε με νόημα ότι δεν είναι τώρα η στιγμή για πολιτικά παιχνίδια και ανταλλάγματα.

Παράλληλα, ο Χαν κάλεσε όλους τους Σκοπιανούς να πάνε να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα του φθινοπώρου, προκειμένου να μην επαναληφθεί ό,τι έγινε με το Brexit.

«Οι πολίτες θα αποφασίσουν, με ελεύθερο και κυρίαρχο τρόπο για το μέλλον της χώρας τους. Η πόρτα της ΕΕ είναι τώρα ορθάνοιχτη, μένει να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και να αξιοποιήσετε το δημοκρατικό δικαίωμα της συμμετοχής στο δημοψήφισμα, ιδιαίτερα οι νέοι», είπε ο επίτροπος, απευθυνόμενος στους Σκοπιανούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιοχάνες Χαν σκόπια δημοψήφισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ