Να κινητοποιηθούν οι πολίτες κατά των διοδίων στο Ωραιόκαστρο καλεί το ΚΚΕ Μακεδονίας - iefimerida.gr

Να κινητοποιηθούν οι πολίτες κατά των διοδίων στο Ωραιόκαστρο καλεί το ΚΚΕ Μακεδονίας

«θα είναι ένα ακόμα πλήγμα στην ελεύθερη μετακίνηση»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να κινητοποιηθούν και να μην επιτρέψουν την εφαρμογή της απόφασης της κυβέρνησης για νέα διόδια στο Ωραιόκαστρο και για την τοποθέτηση πλευρικών σταθμών στα Μάλγαρα, καλεί τους πολίτες το ΚΚΕ, με ανακοίνωση της κομματικής οργάνωσης Κ. Μακεδονίας.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (...) όχι μόνο διατηρεί τους υπάρχοντες σταθμούς διοδίων σε όλη τη χώρα, τους οποίους υποκρινόταν ότι θα καταργήσει, αλλά τους επεκτείνει (...).
Η απόφαση αυτή, αν υλοποιηθεί, θα είναι ένα ακόμα χτύπημα στο λαϊκό εισόδημα και θα πλήξει χιλιάδες εργαζόμενους, που θα αναγκάζονται να πληρώνουν διόδια, προκειμένου να μεταβούν στην εργασία τους, θα είναι ένα ακόμα πλήγμα στην ελεύθερη μετακίνηση (...).
Μόνη, πραγματικά φιλολαϊκή λύση είναι να καταργηθούν όλα τα διόδια, να μην ξαναπληρώσει ο λαός για δημόσια έργα για τα οποία έχει φορολογηθεί» υπογραμμίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ